Μελισσανίδης στους παίκτες: Αν δεν πάρουμε πρωτάθλημα θα έχουμε αποτύχει όλοι

Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, παρουσία και του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Πιο συγκεκριμένα, τους μίλησε για το ματς με την Μπάγερν, το επεισόδιο ανάμεσα σε Χουλτ - Τσόσιτς, αλλά και το πρωτάθλημα, το οποίο αν δεν κατακτήσει η «Ένωση» θα είναι «αποτυχία».

«Έμεινα ικανοποιημένος από την προσπάθεια απέναντι σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης», τόνισε αρχικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο επεισόδιο που έγινε ανάμεσα σε Τσόσιτς και Χουλτ: «Επειδή μου αρέσει να σας τα λέω όλα εδώ μπροστά σας και μου αρέσει να τα λέμε συχνά, θα σας πω ότι η εικόνα αυτή με πείραξε. Μπορεί αμέσως να ζήτησαν και οι δυο συγγνώμη, αλλά είναι κάτι που έγινε δημόσια και χάλασε την εικόνα μας. Τα θέματα πειθαρχίας, γνωρίζετε ότι είναι η αδυναμία μου».

Επίσης, μίλησε για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Εγώ από συστήματά δεν ξέρω αλλά δεν μου άρεσε η εικόνα γιατί δεν είχατε ψυχή. Σαφώς και μια ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό δεν είναι καταστροφή αλλά δώσαμε δικαιώματα χωρίς λόγο».

Τέλος, είπε: «Ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και αν δεν το πάρουμε θα έχουμε όλοι αποτύχει με πρώτο εμένα. Εγώ σας λέω ότι μπορούμε να το πάρουμε και πάλι και σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ κρίσιμο ματς χωρίς τον κόσμο μας και το μόνο που σας ζητάω είναι να μπείτε με ψυχή από το πρώτο λεπτό, να το πάρουμε και να συνεχίσουμε για την επίτευξη των στόχων μας».