Quantcast

Μέσι: Ο Ντιέγκο θα ήταν χαρούμενος για εμένα - ΒΙΝΤΕΟ

Τι είπε ο Αργεντινός άσος για την αναμέτρηση με την Αυστραλία στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Ντιέγκο θα ήταν πολύ χαρούμενος για εμένα», δήλωσε ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος εχθές (30/11) έγινε ο Αργεντινός με τις περισσότερες συμμετοχές σε Μουντιάλ (22), προσπερνώντας το ίνδαλμα του, Ντιέγκο Μαραντόνα, λίγο μετά την νίκη επί της Πολωνίας με 2-0 και την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ 2022, όπου θ' αντιμετωπίσει την Αυστραλία.

    «Το έμαθα πρόσφατα, δεν το ήξερα. Είναι χαρά που μπορώ να συνεχίσω να πετυχαίνω τέτοιου είδους ρεκόρ. Νομίζω ότι ο Ντιέγκο, θα ήταν πολύ χαρούμενος για εμένα, γιατί πάντα μου έδειχνε πολλή στοργή. Ηταν πάντα χαρούμενος, όταν τα πράγματα πήγαιναν καλά για εμένα», επεσήμανε ο «ψύλλος» και πρόσθεσε: «Πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο, που ήταν να προκριθούμε ως πρώτοι στον όμιλο. Ημουν πραγματικά απογοητευμένος που έχασα το πέναλτι, γιατί ήξερα ότι ένα γκολ μπορεί να αλλάξει όλο το ματς, ότι σε κάνει να παίζεις με διαφορετικό τρόπο. Αλλά πιστεύω, ότι από το πέναλτι που έχασα, η ομάδα βγήκε πιο δυνατή. Ολοι από τον πάγκο με επευφημούσαν και νομίζω ότι κάναμε ένα υπέροχο παιχνίδι. Μετά το πρώτο γκολ, όλα πήγαν θέλαμε. Αρχίσαμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά και αυτό που προσπαθούσαμε κάνουμε από την αρχή του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά δεν είχαμε καταφέρει να το πετύχουμε για διάφορους λόγους. Αλλά το να το καταφέρουμε σήμερα (σ.σ. εχθές), μας δίνει αυτοπεποίθηση για το μέλλον».

    Οσον αφορά, στην αναμέτρηση με την Αυστραλία για τους «16» της διοργάνωσης, ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, τόνισε: «Ξέρουμε ότι τώρα, όλα είναι πολύ δύσκολα. Οποιος κι εάν είναι ο αντίπαλος, θα είναι περίπλοκο. Είδαμε πρόσφατα και μάλιστα σε βάρος μας, ότι οποιοσδήποτε αντίπαλος μπορεί να παίξει έναν καλό αγώνα εναντίον σου και να σε νικήσει». 

 

Το αρνητικό ρεκόρ στα πέναλτι

Ο «Pulga» έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης που έχει χάσει δυο πέναλτι σε Παγκόσμιο Κύπελλο (εκτός διαδικασίας πέναλτι), μετά τον Γκανέζο Γκίαν Ασαμόα, ο οποίος έχει δύο στα τέσσερα που έχει εκτελέσει. Ο Μέσι έχει 1/3, καθώς είχε αστοχήσει στο τουρνουά του 2018 στο ματς με την Ισλανδία.

Με πληροφορίες από AΠΕ-ΜΠΕ, filathlos.