Quantcast

Μέσι: Περνάμε μία περίεργη κατάσταση, αλλά δεν σκέφτομαι να φύγω από τη Μπαρτσελόνα

Για πρώτη φορά στο «Καμπ Νου» εκφράζονται αμφιβολίες για την παραμονή του Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός άσος έχει συμβόλαιο με τη Μπαρτσελόνα ως τον Ιούνιο του 2021, όμως έχει τη δυνατότητα να το «σπάσει» μέσω ενός ειδικού όρου.

Πώς αντιμετωπίζει ο ίδιος τα σενάρια;

Ο Μέσι μίλησε στην καταλανική εφημερίδα «Mundo Deportivo» και σχολίασε σχετικά: «Αγαπώ τη Βαρκελώνη, αν και πάντα θα μου λείπει το Ροζάριο. Είναι το σπίτι μου, έχω ζήσει περισσότερα χρόνια απ’ ό,τι στην Αργεντινή. Μου αρέσει η πόλη, ζω μια ζωή που με ικανοποιεί. Έχω την καθημερινή μου ρουτίνα, μπορώ λόγω της δουλειάς μου να περνάω χρόνο με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Αν το θέλει η ομάδα, εγώ δεν θα φύγω. Θέλω να πάρω και άλλο Champins League και να συνεχίσω να παίρνω πρωταθλήματα».

Πάντως, είναι προφανές ότι η Μπαρτσελόνα διέρχεται μίας δύσκολης περιόδου σε όλα τα επίπεδα, με αποκορύφωμα τη διαμάχη Μέσι-Αμπιντάλ, αλλά και την αποκάλυψη ότι η διοίκηση προσέλαβε μία εταιρία για να προωθεί αρνητικά σχόλια για τους παίκτες.

Ο 32χρονος σούπερ σταρ των «μπλαουγκράνα» ανέφερε για το γεγονός: «Είναι μία περίεργη κατάσταση. Ο πρόεδρος είπε την δική του άποψη για το θέμα. Είναι πολύ περίεργο πραγματικά, αλλά έμαθα ότι θα παρουσιαστούν και αποδείξεις. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο μέχρι να τελειώσει η ιστορία.

Του απάντησα (σ.σ. του Αμπιντάλ), γιατί ένιωσα ότι μου επιτίθεται. Ένιωσα ότι επιτίθεται στους παίκτες γενικότερα. Εν τω μεταξύ μίλησε και είπε πάρα πολλά για τα αποδυτήρια. Σαν να έχει τη δύναμη να φέρνει και να διώχνει προπονητές, αλλά και παίκτες. Και μάλιστα μίλησε και για εμένα. Σαν να έχω δυνάμεις τεράστιες και να λαμβάνω αποφάσεις εγώ για την ομάδα και για όλους».