Quantcast

Μέσι: «Πίστεψα ότι ο Νεϊμάρ θα πάει στη Ρεάλ - Είναι ψέμα ότι δεν ήθελα τον Γκριεζμάν»

Την ανησυχία του ότι θα αναγκαζόταν να τεθεί αντιμέτωπος με τον Νεϊμάρ στο clasico αποκάλυψε ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα θεωρούσε ότι η μετακόμιση του άλλοτε συμπαίκτη του στο Μπερναμπέου ήταν θέμα χρόνου.

«Πίστεψα ότι ο Νεϊμάρ θα πήγαινε στη Ρεάλ Μαδρίτης αν δεν επέστρεφε στη Μπαρτσελόνα. Ήθελε πάρα πολύ να φύγει από το Παρίσι και το έδειξε με κάθε τρόπο. Είχα πειστεί ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ και η Ρεαλ Μαδρίτης θα έκαναν τα πάντα για να τον υπογράψουν», σχολίασε ο Μέσι στον ραδιοφωνικό σταθμό RAC1.

Παράλληλα, διέψευσε τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ήταν αρνητικός στην απόκτηση του Αντουάν Γκριεζμάν από τη Μπαρτσελόνα.

«Είναι ψέμα ότι δεν ήθελα να έρθει ο Γκριεζμάν. Τον πρώτο χρόνο που θέλαμε να τον πάρουμε, θυμάμαι δηλώσεις μου που έλεγα ότι είναι ένας από τους καλύτερους και οι καλύτεροι είναι πάντοτε ευπρόσδεκτοι για τις νίκες που όλοι θέλουμε. Είναι από τους καλύτερους και ποτέ δεν είχα πρόβλημα να έρθει, το αντίθετο μάλιστα», είπε ο Μέσι, ο οποίος μάλιστα σχολίασε και το πολύ καλό ξεκίνημα του Γκριεζμάν με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα», λέγοντας:

«Δεν είναι εύκολο να έρθεις να παίξεις για την Μπαρτσελόνα. Απέξω μπορεί να φαίνεται εύκολο, αλλά για όποιον έρχεται απέξω, όση ποιότητα κι αν έχει, είναι κάτι διαφορετικό και είναι πολύ δύσκολο. Είχε συνηθίσει να παίζει με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο, αλλά σίγουρα θα παίξει τελικά πολύ καλά, είμαστε σίγουροι γι΄ αυτό. Είναι ένας παίκτης πολύ υψηλής ποιότητας, πολύ έξυπνος και σίγουρα θα προσαρμοστεί».