Quantcast

«Μοιρασιά» στο Μπόχουμ

Μπόχουμ και Κολωνία πάλεψαν για το «τρίποντο», που ήθελαν για διαφορετικούς λόγους η καθεμία, αλλά τελικά το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 2-2, στο τελευταίο χρονικά ματς του πρώτου πιάτου της 20ής αγωνιστικής της Bundesliga.

Βασικός ξεκίνησε με τους γηπεδούχους ο Κώστας Σταφυλλίδης, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 65΄ από τον Γκαμπόα, ενώ ο έτερος Έλληνας της Μπόχουμ, Βασίλης Λαμπρόπουλος έμεινε στον πάγκο σε όλο το 90λεπτο.

Τη νίκη της ημέρας σημείωσε στη Bundesliga η Λεβερκούζεν, που διέλυσε με 5-1 την Άουγκσμπουργκ στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής και παραμένει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 35 βαθμούς. 

Στην δεύτερη θέση βρίσκεται η Ντόρτμουντ που πέρασε από την «ΠριΖίρο Αρίνα» κερδίζοντας την Χόφενχαϊμ με 3-2 ενώ με 2-0 επικράτησε η Φράιμπουργκ της Στουτγκάρδης. Από εκεί και πέρα σημαντική εκτός έδρας νίκη σημείωσε η Ουνιόν Βερολίνου που επικράτησε με 2-1 της Γκλάντμπαχ στο «Μπορούσια Παρκ» ενώ η Γκρόιτερ Φιρτ πήρε τους τρεις βαθμούς απέναντι στην Μάιντζ με το ίδιο σκορ.