Quantcast
Mπατίστ: «Ο Ναν εκτόξευσε τον Παναθηναϊκό - Δεν πιστεύω ότι είναι καταραμένος ο Ολυμπιακός» - Real.gr

Mπατίστ: «Ο Ναν εκτόξευσε τον Παναθηναϊκό – Δεν πιστεύω ότι είναι καταραμένος ο Ολυμπιακός»

Ο Μάικ Μπατίστ στάθηκε στην παρουσία του Ναν για να έχει ελπίδες τίτλου ο Παναθηναϊκός, στην… κατάρα του Ολυμπιακού, ενώ μίλησε για τις εμπειρίες του από τις δικές του παρουσίες σε Final-4 Ευρωλίγκας και φυσικά το μέλλον του.

«Δεν θεωρώ καταραμένο τον Ολυμπιακό… Δεν νομίζω ότι πρέπει να σκέφτονται το παρελθόν, αλλά να δουν το παρόν και να κάνουν ό,τι χρειάζεται. Ο Παναθηναϊκός από τη στιγμή που πήρε τον Σλούκα και τον Αταμάν, σε έκανε να καταλάβεις ότι το πράγμα θα… σοβάρευε. Ο Ναν τους… εκτόξευσε. Είμαι χαρούμενος για τον Παναθηναϊκό και μακάρι να γράψει ιστορία με το back-to-back. Αλλιώς θα δούμε τι μπορεί να κάνει και ο Ολυμπιακός», ανέφερε αρχικά ο Μάικ Μπατίστ για να απαντήσει σε ερώτηση για τον Λεσόρ.

«Ο Λεσόρ έχει παρόμοια στοιχεία με εμένα. Παίζει με πάθος, καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια, έχει ένταση, αυτά μπορούν να μπουν σε σύγκριση. Όμως, ο Μπατίστ είναι ένας και είμαι χαρούμενος. Είμαι χαρούμενος που μπορώ να εμπνεύσω τις επόμενες γενιές. Τα λέγαμε και με τον Κάιλ Χάινς… Τώρα είναι η ώρα του Ματίας να κρατήσει τη δική του εποχή. Να γίνει καλά και να συνεχίσει να βοηθάει την ομάδα του».

Για τις εμπειρίες του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ποιο είναι το πιο σημαντικό στοιχείο που κρατά από εκείνον, ο Αμερικανός σχολίασε: «Το να κερδίζω ήταν η αγαπημένη μου συνήθεια με τον Ομπράντοβιτς. Το 2007 κερδίσαμε την πρώτη μας Euroleague μαζί και ήταν απόλαυση. Μας έκανε να ξεπεράσουμε τα όριά μας, είχε τρόπο να μας προετοιμάσει ιδανικά, πνευματικά και σωματικά. Προσπαθώ να είμαι ευθύς με τους παίκτες μου και να επικοινωνώ. Ο Ομπράντοβιτς ήταν πάντα ειλικρινής μαζί μας. Γι’ αυτό κι εγώ προσπαθώ να τους κάνω να καταλαβαίνουν τη δουλειά τους και το τι πρέπει να κάνουν, προσπαθώντας να τους μεταφέρω λίγη από τη γνώση μου».

Τέλος, για το μέλλον του τόνισε: «Όλοι στη Euroleague ξέρουν πού δουλεύω κι αν θέλουν να έρθουν σε επαφή μαζί μου, ξέρουν πού να με βρουν και τι μπορώ να φέρω σε μια ομάδα».

Πηγή: Filathlos.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ REAL.GR