Quantcast

Να αποφύγει την… παγίδα ο Ολυμπιακός - Οι «11» του Μαρτίνς για Περιστέρι

Η διαφαινόμενη μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στον Ολυμπιακό, όπως είναι φυσικό, έχει επισκιάσει την σημερινή αναμέτρηση των νταμπλούχων Ελλάδας με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (15:00, Novasports 1).

Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει πολύ καλά πως οι Περιστεριώτες είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος, ο οποίος μπορεί να προκαλέσει ζημιά στην οποιαδήποτε ομάδα, όπως έχει… διδάξει το πρόσφατο παρελθόν (έχασαν ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ισοπαλία με Άρη).

Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και του αγώνα, όπου οι «κυανόλευκοι» κάνουν τα… χτυπήματά τους και σοκάρουν τους αντιπάλους τους.

Όλα αυτά τα έχει μεταφέρει, φυσικά, ο Πορτογάλος τεχνικός στους παίκτες του, οι οποίοι θέλουν το «τρίποντο» και στη συνέχει να δουν το ντέρμπι στην Τούμπα μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Στο αγωνιστικό σκέλος, την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα και Ρέαμπτσιουκ.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Εμβιλά και Καμαρά, με τους Βαλμπουενά και Μασούρα στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης και στην κορυφή θα είναι ο Ελ Αραμπί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κρίστινσον, Τζολάκης, Σισέ, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Πέπε, Μπουχαλάκης, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Τιάγκο Σίλβα και Χασάν. Εκτός έμειναν ο Ντρέγκερ και ο Μπρούνο.