Quantcast

ΝΒΑ: Σάλος από τη γροθιά στην προπόνηση των Warriors - Βίντεο

Ο Ντρέιμοντ Γκριν και ο Τζόρνταν Πουλ ήρθαν στα χέρια.

Η γροθιά του Ντρέιμοντ Γκριν στον Τζόρνταν Πουλ κατά τη διάρκεια της προπόνησης των πρωταθλητών του ΝΒΑ, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, έχει προκαλέσει σοκ στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου.

Όπως φαίνεται στο video του TMZ, ο Γκριν εμφανίζεται να περπατάει μακριά από τον Πολ, με τους δύο συμπαίκτες να έχουν έντονο διάλογο. Ο έμπειρος φόργουορντ γύρισε προς τα πίσω, ακούμπησε το κεφάλι του σε εκείνο του νεαρού γκαρντ που τον απώθησε και τότε τον χτύπησε με μία απίστευτη γροθιά.

«Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Σε κανέναν δεν αρέσουν, δεν τα επικροτούμε, αλλά συμβαίνουν. Ο Ντρέιμοντ απολογήθηκε στην ομάδα. Ο Τζόρνταν ήταν στο δωμάτιο. Όσο για την τιμωρία του και κάποιο πιθανό πρόστιμο, αυτό θα το χειριστούμε εσωτερικά», τόνισε ο general manager της ομάδας, Μπομπ Μάιερς, ενώ από την ομάδα θεωρούν ότι το επεισόδιο έχει λήξει. 

Επίσης ο Μπομπ Μάιερς ξεκαθάρισε πως οι επερχόμενες διαπραγματεύσεις για τα συμβόλαια τόσο του Γκριν, όσο και του Πουλ δεν έπαιξαν ρόλο στην «διαμάχη» και πως δεν παρατήρησε καμία αλλαγή στην συμπεριφορά τους πριν από το συμβάν.