Quantcast

NBA: «Τρένο» οι Τζαζ - «Σκόρπισαν» τους Θάντερ οι Νάγκετς, στο μηδέν ο Ποκουσέφσκι - BINTEO

Οι Τζαζ συνεχίζουν να προκαλούν τρόμο στο ΝΒΑ με τις εμφανίσεις και δείχνουν ότι φέτος είναι φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα, καθώς πέτυχαν την 6η σερί νίκη τους, επικρατώντας εύκολα των Πέλικανς με 118-102.

Ο Μίτσελ έκανε τη διαφορά για τη Γιούτα με 28 πόντους και ακολούθησαν ο Κλάρκσον με 18 και ο Γκομπέρ με 12 πόντους και 18 ριμπάουντ.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ουίλιαμσον με 32 πόντους, ενώ όσον αφορά το παιχνίδι από πολύ νωρίς οι "μορμόνοι" είχαν τον έλεγχο και πήραν μια αρκετά καλή διαφορά, την οποία και κράτησαν μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης.

Όσον αφορά το έτερο ματς της βραδιάς, οι Νάγκετς δεν είχαν ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στους Θάντερ και με ηγέτη τον Νίκολα Γιόκιτς "καθάρισαν" με συνοπτικές διαδικασίες (119-101).

Ο Σέρβος ήταν καταιγιστικός και πέτυχε ένα ακόμα double double, με 27 πόντους, 12 ριμπάουντ και 6 ασίστ. Ακολούθησε ο Μόρις με 15 πόντους, ενώ για τους Θάντερ ξεχώρισε ο Νορντ με 20.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Αλεξέι Ποκουσέφσκι, αγωνίστηκε 24 λεπτά και μέτρησε 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και τα highlights των αγώνων του NBA:

Τζαζ-Πέλικανς 118-102

Νάγκετς-Θάντερ 119-101

Δείτε εδώ την κατάταξη.