Quantcast

NBA: Xαμός με το ντοκιμαντέρ για τον Τζόρνταν - Το περιστατικό ως ρούκι των Μπουλς

Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς του ESPN, που προβάλλεται και από το Netflix, ο Τζόρνταν θυμήθηκε ένα περιστατικό όπου ως ρούκι στους Σικάγο Μπουλς βρέθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες, γεμάτο ναρκωτικά και γυναίκες.

«Τα παιδιά έκαναν πράγματα που δεν έβλεπα. Στην preseason ήμασταν σε ένα ξενοδοχείο και προσπαθούσα να βρω τους συμπαίκτες μου. Άρχισα να χτυπάω πόρτες. Πίσω από μία άκουσα κάποιον να κάνει “σσσ, κάποιος είναι έξω”. Φώναξε “ποιος είναι;” και είπα “ο MJ” και μετά είπε “είναι απλά ένας rookie, μην ανησυχείτε γι’ αυτόν”.

Άνοιξε την πόρτα, περπάτησα μέσα και όλη η ομάδα ήταν εκεί μέσα. Ήταν πράγματα που δεν είχα δει ποτέ ξανά στη ζωή μου ως νέο παιδί. Γραμμές, γυναίκες… Το πρώτο πράγμα που είπα ήταν “εγώ φεύγω”. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πως αν κάποιος ερχόταν εδώ, είμαι τόσο ένοχος, όσο εκείνοι σε αυτό το δωμάτιο. Κι από εκείνο το σημείο και μετά ήμουν στην ουσία μόνος μου».

Με τον κορονοϊό να έχει σταματήσει κάθε αθλητική δραστηριότητα στις ΗΠΑ και τους παίκτες να βρίσκονται σε καραντίνα, το ντοκιμαντέρ “The Last Dance” για το τελευταίο πρωτάθλημα του Μάικλ Τζόνρταν με τους Σικάγο Μπουλς “έσπασε τα ταμεία”.

Σχεδόν όλοι οι σταρ του NBA έδειξαν ενθουσιασμένοι από τα πρώτα δύο επεισόδια της σειράς και αποθέωσαν τον Τζόρνταν, τον Πίπεν και τον Φιλ Τζάκσον για τη νοοτροπία νικητή, αλλά και για την κόντρα τους με τη διοίκηση που έβαλε πρόωρο τέλος στη δυναστεία τους.

Το πρώτο από τα δέκα ωριαία επεισόδια πραγματεύεται την ανέλιξη του Τζόρνταν από το North Carolina στην ρούκι σεζόν του στο Σικάγο, αλλά και την αμφιλεγόμενη προσωπικότητα του τζένεραλ μάνατζερ των Μπουλς, Τζέρι Κράουζ. Το δεύτερο επεισόδιο αφιερώνεται στην έλευση του Σκότι Πίπεν και τις δυσκολίες που υπήρχαν με το συμβόλαιό του πριν την έναρξη της σεζόν 1997/98, όπως και στα παιδικά χρόνια του Air αλλά και στη δεύτερη σεζόν του στο ΝΒΑ.

 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φυσικά δεν αποτέλεσε εξαίρεση στον κανόνα των φίλων του μπάσκετ που «κόλλησαν» στην TV για να παρακολουθήσουν τις πρώτες δύο ώρες του ντοκιμαντέρ αφιερώματος για τους Μπουλς της περιόδου 1997/98 και τον Μάικλ Τζόρνταν.

Ο σούπερ σταρ των Μπακς έχοντας στο πλευρό του τον αποκοιμισμένο γιο του φωτογραφήθηκαν από τη σύντροφό του με φόντο τους Τζόρνταν και Πίπεν: «Το Last Dance, με τα κορυφαία δίδυμα όλων των εποχών», σχολίασε.

Εικόνα