Quantcast

Νέα «γκέλα» η Τσέλσι: 3-3 με τη Σαουθάμπτον - ΒΙΝΤΕΟ

Εχασε πολύτιμο έδαφος η Τσέλσι, καθώς δεν μπόρεσε να νικήσει τη Σαουθάμπτον (3-3), για την 5η αγωνιστική της Premier League.

Η ομάδα του Λονδίνου προηγήθηκε δύο φορές, αλλά οι «άγιοι» κατάφεραν στις καθυστερήσεις του αγώνα να κάνουν την έκπληξη και να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας στο «Στάμφορντ Μπριτζ». 

Οι μεγάλες μεταγραφές του καλοκαιριού, Τίμο Βέρνερ και Κάι Χάβερτζ, ηγήθηκαν της Τσέλσι με τον πρώτο, μάλιστα, να στέλνει δύο φορές την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Η Τσέλσι προηγήθηκε με 2-0, οι «άγιοι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2, ο Χάβερτζ έδωσε ξανά την πρωτοπορία στην ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ στο 59ο λεπτό, αλλά η Σαουθάμπτον πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στις καθυστερήσεις με τον Γιανίκ Βέστεργκαρντ.

Νωρίτερα, το μεγάλο ντέρμπι του Μερσεϊσάιντ μεταξύ της Εβερτον και τη Λίβερπουλ, δεν ανέδειξε νικητή με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς με το τελικό 2-2. Οι πρωταθλητές Αγγλίας διαμαρτύρονται για το γκολ που τους ακυρώθηκε με την χρήση VAR στο 92ο λεπτό, όταν ο Χέντερσον νίκησε τον Πίκφορντ, αλλά ο Μανέ υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.