Quantcast

Νέα πρόταση του ΠΑΟΚ σε Βιεϊρίνια

Ο ΠΑΟΚ κατέθεσε νέα πρόταση στον Αντελίνο Βιεϊρίνια, η οποία δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πρώτη που είχε κάνει πριν από την έναρξη των πλέι οφ και φανερώνει την αλλαγή πλεύσης και πολιτικής των ασπρόμαυρων στα θέματα των συμβολαίων και των αμοιβών.

Η πρόταση που έχει αυτή τη στιγμή ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής είναι για συμβόλαιο 1+1 χρόνια, με 450.000 ευρώ πάγιες αποδοχές συν τα μπόνους, ενώ για να υπάρξει αυτόματη ανανέωση του συμβολαίου θα πρέπει ο Βιεϊρίνια να παίξει στο 70% των αγώνων της σεζόν 2020-21.

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν τα πλέι οφ του πρωταθλήματος οι ασπρόμαυροι είχαν καταθέσει πρόταση για επέκταση του συμβολαίου για 1+1 χρόνια, με πάγιες αποδοχές κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ συν μπόνους στόχων και συμμετοχών. Το συμβόλαιο θα ανανεωνόταν αυτόματα με τη συμπλήρωση 15 συμμετοχών τη νέα σεζόν.

Η απάντηση του Βιεϊρίνια στη συγκεκριμένη πρόταση ήταν αρνητική, κάπου εκεί οι συζητήσεις σταμάτησαν και οι δύο πλευρές επέστρεψαν για να συζητήσουν τη μίνι επέκταση του συμβολαίου μέχρι το τέλος των πλέι οφ κάτι που έγινε πράξη, έπειτα από ένα νέο κύκλο πολύωρων διαπραγματεύσεων.

Οριστική εξέλιξη δεν υπάρχει στο θέμα, το μπαλάκι περνάει στον 34χρονο άσο, αλλά όλες οι ενδείξεις τη δεδομένη χρονική στιγμή δείχνουν ότι οδεύουμε προς «διαζύγιο»!