Quantcast

Νεκρός ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Έντριεν Πέιν

Θύμα δολοφονικής ενέργειας ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας, ο οποίος πυροβολήθηκε σε προάστιο της Φλόριντα.

Σοκ στο παγκόσμιο μπάσκετ προκάλεσε η είδηση του θανάτου του 'Εντριεν Πέιν, την οποία αποκάλυψε ο μπασκετμπολίστας Τζάρεντ Σάλιντζερ και επιβεβαίωσε ο δημοσιογράφος Κρις Σολάρι.

«Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ μου και συμπαίκτη, Έντριεν Πέιν», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Έντριεν Πέιν πυροβολήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Έγκρετ Σόρς Ντράιβ, προάστιο της πόλης της Φλόριντα.

Η ενημέρωση από την αστυνομία

«Στη 1:37 τα ξημερώματα της 9ης Μαΐου 2022, η αστυνομία του Όραντζ Κάουντι ενημερώθηκε για ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στο τετράγωνο 2500 του Έγκρετ Σόρς Ντράιβ. Ένας άνδρας στα 30 του, ο οποίος πυροβολήθηκε και στη συνέχεια αναγνωρίσθηκε ως ο Έντριεν Πέιν με ημερομηνία γέννησης την 19η Φεβρουαρίου του 1991, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο δράστης του πυροβολισμού, ο οποίος αναγνωρίσθηκε ως ο Λόρενς Ντόριτι με ημερομηνία γέννησης την 17η Φεβρουαρίου του 1993, έμεινε στον τόπο του εγκλήματος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να ανακριθεί από τους ντετέκτιβ. Ο Ντόριτι συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας πρώτου βαθμού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κρατητήριο».

Ο Πέιν, που γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1991 στο Ντέιτον του Οχάιο, έπαιξε στο Πανεπιστήμιο Μίσιγκαν Στέιτ  την περίοδο 2010 - 2014, ενώ στη συνέχεια έγινε draft στο νούμερο 15 το 2014 από τους Ατλάντα Χοκς. Έπαιξε κατά σειρά σε Φορτ Γουέιν Μαντ Άντς, Όστιν Σπερς, Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Ίρι ΜπέιΧοκς, Ορλάντο Μάτζικ, Λέικλαντ Μάτζικ, Παναθηναϊκό (2018), Ναντζίνγκ Μάνκι Κινγκς, ξανά Παναθηναϊκό (2019), Βιλερμπάν, Όρμανσπορ, Γιουβέντους και Αλ Σαντ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ άφησε την τελευταία του πνοή, λίγες ημέρες μετά από την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στο Κατάρ με την Αλ Σαντ του Βασίλη Μπρατσιάκου και του Ζήση Σαρικόπουλου. Με την Αλ Σαντ κατέκτησε το νταμπλ στο πρωτάθλημα της χώρας.