Quantcast

Νίκες για Άρσεναλ και Μάντσεστερ

Χωρίς ν΄ αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Μπόρνμουθ, η Λίβερπουλ επικράτησε άνετα των γηπεδούχων με 4-0 και «σκαρφάλωσε» στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος, περιμένοντας το ντέρμπι της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Σίτι.

 Τρία τέρματα για τους «κόκκινους», σημείωσε ο Σαλάχ (25`, 48`, 77`) ενώ το 3-0 είχε διαμορφώσει ο Κουκ στο 68ο λεπτό με αυτογκόλ. Η Άρσεναλ, με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας, λυτρώθηκε στο 83΄με το γκολ του Τορέιρα και με το οποίο κατεβαλε την Χάντερσφιλντ με 1-0, για να ανεβεί έστω καιπροσωρινά στην 3η θέση με 34 βαθμούς.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι μιας θέσης στην πρώτη τετράδα που δίνει το εισιτήριο για το Champions League, αφού νίκησε 4-1 την ουραγό Φούλαμ, Η ομάδα του Ρανιέρι αγωνιζόταν από το 68΄ με δέκα πάικτης λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Ζαμπό Ανγκισά, ενώ για τους γηπεδούχους του Μουρινιο σκόραραν οι Γιανγκ (13΄), Μάτα (28), Λουκάκου (42΄) και Ράσφορντ (82΄). Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 67΄ με πέναλτι του Καμαρά.