Quantcast

Νίκη... ηρεμίας αναζητά στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός

Η κρίση που ξέσπασε με την υπόθεση του Γιώργου Δώνη φαίνεται να εκτονώνεται, αλλά πάντα οι νίκες είναι απαραίτητες για να μένουν στην άκρη τέτοιες ιστορίες.

Άλλωστε, η σεζόν είναι σε πλήρη εξέλιξη και ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του τη «μάχη» των πλέι οφ της Super League 1.

Γι’ αυτό και οι πράσινοι, που θα είναι δεδομένα τέταρτοι στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, θέλουν απόψε (19:30) στην Τρίπολη τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Αστέρα.

Εκτός μάχης για το τριφύλλι είναι οι τιμωρημένοι Γιόχανσον, Σένκεφελντ, και Δώνης, καθώς και οι τραυματίες Κολοβέτσιος, Ινσούα, Αγιούμπ και Κολοβός.

Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, αναμένεται αποτελείται από τους Διούδη, Αποστολάκη, Πούγγουρα, Νούνες, Χατζηθεοδωρίδη, Κουρμπέλη, Ανουάρ, Νάγκι, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνη και Μακέντα.

Από την άλλη, οι Αρκάδες θα παλέψουν για τη νίκη, καθώς απέχουν μόλις δύο βαθμούς από τον έκτο ΟΦΗ και διεκδικεί μία θέση στα πλέι οφ.

Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σίτο και Λουίς Φερνάντεθ για το αποψινό παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής της Super League 1.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Μιχαήλ, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρες, Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Βλάχος, Αντζουλάς, Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντεθ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μουνάφο, Μπελόκ, Ιγκλέσιας, Ντέλετιτς, Σίτο, Δουβίκας, Λουίς Φερνάντεθ, Ρεγκίς, Χαουρέγκι, Μπαράλες.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Ξενόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Θεοχάρης, Νούνες, Πούγγουρας, Βαγιαννίδης, Ζαγαρίτης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Νάγκι, Ανουάρ, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής.