Quantcast

Νίκη της Εθνικής με 2-1 επί της Νορβηγίας - Δείτε γκολ και highlights

Συνέχισε στον δρόμο των επιτυχιών η Εθνική ομάδα και μετά την ισοπαλία κόντρα στο Βέλγιο σήμερα νίκησε τη Νορβηγία με 2-1.

Μετά την ισοπαλία στις Βρυξέλλες απέναντι στο Βέλγιο (1-1) την Πέμπτη, η «γαλανόλευκη» ομάδα νίκησε απόψε τη Νορβηγία με 2-1 στη Μάλαγα (13΄ Μασούρας, 21΄ Ανδρούτσος - 64΄ Στράντμπεργκ), στο δεύτερο κατά φιλικό αγώνα της σε τρεις ημέρες, προετοιμαζόμενη για την επανέναρξη των προκριματικών του Μουντιάλ 2022, τον Σεπτέμβριο.

Ο Τζον Φαν Σιπ είδε κι απόψε ωραία πράγματα από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όταν οι διεθνείς ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες του: κατοχή και καλή κυκλοφορία για να μειωθεί η τροφοδοσία του Χάαλαντ, ομαδικό παιχνίδι σε άμυνα κι επίθεση, κίνηση με και χωρίς την μπάλα, καλά τρεξίματα, εξαιρετικό transition και κυρίως, αποτελεσματικότητα.

Στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν η Εθνική ικανοποίησε τον Ολλανδό εκλέκτορα και τους Έλληνες φιλάθλους, έστω για 45 λεπτά, δείχνοντας ότι εκτός από ταλέντο διαθέτει και βάθος, ενώ στο πρόσωπο του Θανάση Ανδρούτσου δείχνει πως μπορεί να βρει τον δεξιό φουλ μπακ που αναζητούσε.