Quantcast

Νικολαϊδης για την κλήρωση με Νέβα: Βλέπουμε τελικό - Η ομάδα έχει χτιστεί για να φτάσει ψηλά

Αισιόδοξος για την κλήρωση των «8» του EHF European Cup που έφερε τη ρωσική Νέβα στο δρόμο της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Νικολαϊδης.

Ο αρχηγός της ομάδας χάντμπολ της Ένωσης μίλησε στην κάμερα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο περιθώριο της εκδήλωσης για τη χορηγική συνεργασία της ερασιτεχνικής ΑΕΚ με τη Winmasters.

 Ο Νικολαϊδης είπε ότι στόχος της ομάδας του είναι ο τελικός, η επανέναρξη του πρωταθλήματος θα βοηθήσει πολύ, ενώ εξήρε τη χορηγική ενίσχυση από τη Winmasters.

Οι δηλώσεις του:

«Όπως είχαμε πει και στην ομάδα, σε πρώτη φάση θέλαμε να αποφύγουμε τους Σλοβένους και τους Σουηδούς. Αυτό έγινε, απέναντί μας βρίσκεται η ρωσική ομάδα και τώρα κοιτάμε κάθε ματς διαφορετικά. Θα πάμε ψηλά, η ομάδα έχει χτιστεί για να φτάσει ψηλά και θα το κάνουμε. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι περισσότερο για την κλήρωση. Θα μελετήσουμε τον αντίπαλο, θα το παλέψουμε και πιστεύω ότι θα προχωρήσουμε έως τον τελικό.

Είναι δύσκολο που μέχρι τώρα δεν υπήρχαν παιχνίδια. Τώρα όμως που ξεκινάει το πρωτάθλημα, είναι πολύ σημαντικό γιατί χρειαζόμαστε αγώνες. Έχουμε πάνω από ένα μήνα μέχρι να αντιμετωπίσουμε τη ρωσική ομάδα και η επανέναρξη θα μας δώσει αγωνιστικό ρυθμό. Έτσι θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι για τους προημιτελικούς.

Καλωσορίζω τη συνεργασία με τη Winmasters. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ένας τόσο σημαντικός χορηγός συνεργάζεται με έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, όπως η ΑΕΚ. Σίγουρα αυτό δίνει κίνητρο και πάθος σε ανθρώπους να συνεχίσουν το έργο τους να οδηγούν τις ομάδες τους ψηλά. Είμαι χαρούμενος που μπορούμε και συνεργαζόμαστε με μία εταιρία που είναι από τις κορυφαίες στο χώρο της. Το γεγονός αυτό δίνει όραμα και ώθηση σε ανθρώπους που το θέλουν πολύ, ώστε να φτάσουν οι ομάδες ψηλά στην Ευρώπη».