Quantcast

Ο Γουίλιαν ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Τσέλσι

Τους τίτλους τέλους στη σχέση του με την Τσέλσι ανακοίνωσε ο Γουίλιαν το απόγευμα της Κυριακής (9/8), έπειτα από μία άκρως δημιουργική επταετία στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Ο 32χρονος Βραζιλιάνος μέσος, που βρίσκεται σε συζητήσεις με την 'Αρσεναλ, ανέβασε ένα αποχαιρετιστήριο «γράμμα» στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter προς τους οπαδούς της Τσέλσι, γράφοντας: «Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε. Σίγουρα θα μου λείψουν οι συμπαίκτες μου. Φεύγω με το κεφάλι ψηλά, γνωρίζοντας πως κέρδισα πολλά εδώ κι έκανα πάντα ότι καλύτερο μπορούσα για την Τσέλσι και τη φανέλα της. Τον Αύγουστο του 2013, όταν δέχθηκαν την πρόταση από την Τσέλσι, είπα από μέσα μου ότι, ναι, σε αυτή την ομάδα έπρεπε να παίξω. Σήμερα είμαι πια πεπεισμένος ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Υπήρξαν πάρα πολλές στιγμές χαράς, ορισμένες λύπης, υπήρξαν τρόπαια που κατακτήσαμε μαζί και πάντα υπήρχαν πολύ έντονα συναισθήματα» έγραψε στο μήνυμά του ο Βραζιλιάνος.

Ο Γουίλιαν, ξεκίνησε την καριέρα του στην Κορίνθιανς του Σάο Πάολο και μετακόμισε το 2013 από την Ανζί στην Τσέλσι. Με τους «μπλε» μέτρησε πάνω από 300 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις κατακτώντας δύο φορές την Premier League κι ένα Europa League.