Quantcast

Ο ισπανικός Τύπος «απονέμει» την «Χρυσή Μπάλα» στον Μπενζεμά

Ο Καρίμ Μπενζεμά απασχολεί μεγάλο μέρος από τα πρωτοσέλιδα του ισπανικού αθλητικού Τύπου, μία ημέρα μετά την εμφατική νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Μαγιόρκα με 6-1.

Ο Γάλλος επιθετικός των Μαδριλένων, σκόραρε δις, συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις του και μοιράζοντας και δύο ασίστ. Σύμφωνα μάλιστα με τα σχετικά δημοσιεύματα, είναι ένας από τους βασικούς υποψηφίους για την «Χρυσή Μπάλα».

Η «Marca», εκτιμά πως εάν η «Χρυσή Μπάλα» είναι ένα «σοβαρό βραβείο», τότε θα πρέπει να απονεμηθεί στον Μπενζεμά. Η εφημερίδα της Μαδρίτης, ισχυρίζεται ότι ο έμπειρος επιθετικός, είναι αυτήν την στιγμή, ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Σε ανάλογο ύφος και η εφημερίδα «As»που έγραψε για τον Μπενζεμά πως «είναι καλλιτέχνης» και μεταξύ των φαβορί για την «Χρυσή Μπάλα», μαζί με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Από την πλευρά του καταλανικού Τύπου, ο «τόνος» είναι πιο... πραγματικός. Δεν υπάρχει πρόβλεψη για την «Χρυσή Μπάλα», αλλά γίνεται ειδική αναφορά στο ρεκόρ που κατέρριψε ο Καρίμ Μπενζεμά, καθώς ξεπέρασε το όριο των 200 τερμάτων με τους Μαδριλένους. Στο ισπανικό πρωτάθλημα, μόλις εννέα άλλοι παίκτες ξεπέρασαν αυτό το συμβολικό ορόσημο, όπως αναφέρει η «Mundo Deportivo», με τους Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Ραούλ, να βρίσκονται ανάμεσα τους.