Quantcast

Ο Μέσι επέστρεψε, η Αργεντινή έφαγε τρία

Ο Λιονέλ Μέσι φόρεσε ξανά τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής, αλλά η "αλμπισελέστε" έχασε. 

Η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι τέθηκε αντιμέτωπη με τη Βενεζουέλα στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο" της Μαδρίτης και ηττήθηκε με 3-1 σε φιλικό παιχνίδι. Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα έπαιξε για πρώτη φορά με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας τον περασμένο Ιούνιο, αλλά η εμφάνιση της Αργεντινής προβλημάτισε (τρία γκολ είχε δεχτεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο από την Κροατία και τέσσερα από τη Γαλλία).

Το σκορ για τη Βενεζουέλα άνοιξε στο 6' ο Ροντόν, στο 44' ο Μουρίγιο έκανε το 0-2, ενώ στο 59' ο Λαουτάρο Μαρτίνες μείωσε σε 1-2, ύστερα από πάσα του Λο Σέλσο. Η Βενεζουέλα κατάφερε να σημειώσει και τρίτο γκολ, με πέναλτι του Μαρτίνες στο 75'.

Αργεντινή: Αρμάνι, Μερκάδο (46' Κάνενμαν), Φουτ, Λισάντρο Μαρτίνες (46' Μπλάνκο), Μοντιέλ, Παρέδες, Λο Σέλσο (78' Περέιρα), Ταγλιαφίκο, Μέσι, Γκονζάλο Μαρτίνες (46' Σουάρες), Λαουτάρο Μαρτίνες (70' Μπενεντέτο)

Βενεζουέλα: Φαρίνες, Ερνάντες, Οσόριο, Βιαγιανουέβα, Ροσάλες (89' Αριστιγκέτα), Ερέρα (64' Σοτέλδο), Ρινκόν, Μορένο, Ματσίς (79' Χουάνπι), Ροντόν (72' Γιόσεφ Μαρτίνες), Μουρίγιο.