Quantcast

Ο Ολυμπιακός αποχώρησε από το ΟΑΚΑ στο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Την απόφαση να αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ έλαβαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, στο ημίχρονο του ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό κι ενώ το σκορ ήταν 40-25 υπέρ των «πρασίνων».

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία των Αναστόπουλου, Παναγιώτου και Μάνου στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στους «πράσινους» και έτσι πήραν την απόφαση να μην κατέβει η ομάδα να αγωνιστεί στο δεύτερο μέρος.

Σε δήλωσή του στην ΕΡΤ, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δήλωσε: «Ολα αυτά είναι μεθοδευμένα. Εχουν παίκτες απλήρωτους, έχουν ρίξει λευκή πετσέτα και τώρα λένε πως φταίνει οι διαιτητές. Η οικογένεια Αγγελόπουλων θέλει να φύγει από τον Ολυμπιακό και βρήκαν ευκαιρία να τα ρίξουν σε εμάς και στους διαιτητές. Κι εμείς έχουμε χάσει στο ΣΕΦ, αλλά μπαίνουμε μέσα και παίζουμε. Τι είναι αυτά τα πράγματα;»

Ολυμπιακός: Έχουμε αηδιάσει

Από την πλευρά του Ολυμπιακού δηλώσεις έκανε ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Χρήστος Σταυρόπουλος λέγοντας ότι στον Ολυμπιακό έχουν αηδιάσει. Τόνισε επίσης ότι θα πρέπει να δοθεί «τέλος σε αυτή την κωμωδία» και ζήτησε από την Πολιτεία και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, να παρέμβει.

Συγκεκριμένα, ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός Χρήστος Σταυρόπουλος δήλωσε: «Τα είπαμε, τα έχουμε ξαναπεί, τα ξανάπαμε, κάναμε προσπάθειες, αλλά πια αηδιάσαμε». Όταν ο δημοσιογράφος ζήτησε επεξηγήσεις, ρωτώντας «Με τη διαιτησία;», ο Χρήστος Σταυρόπουλος απάντησε: «Με όλο αυτό που έγινε απόψε. Έπρεπε να φύγουμε πιο νωρίς, κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν πάει άλλο. Τέλος σε αυτή την κωμωδία».

Εν συνεχεία, ο Χρήστος Σταυρόπουλος ζήτησε παρέμβαση της Πολιτείας: «Πρέπει η Πολιτεία να πάρει τα μέτρα της, ο υφυπουργός Αθλητισμού, να πάρει τα μέτρα της η Πολιτεία και να καθαρίσει αυτή τη βρωμιά».

Όταν ο δημοσιογράφος του μετέφερε τη δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σύμφωνα με την οποία «οι κύριοι Αγγελόπουλοι θέλουν να φύγουν από τον Ολυμπιακό και βρήκαν ευκαιρία...» ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός απάντησε: «Μάλλον αυτό εύχεται ο κύριος Γιαννακόπουλος, να φύγουν οι κύριοι Αγγελόπουλοι».