Quantcast

Ο Ολυμπιακός για τον Σέρζι Κανός – Επαφές για τον 26χρονο Ισπανό εξτρέμ – Κι άλλη λύση υπό συζήτηση

Ο Ολυμπιακός έκανε την προσπάθειά του να κλείσει τον Φλοριάν Τοβέν. Μια προσπάθεια που προκάλεσε το ενδιαφέρον και τη θετική προσέγγιση του Γάλλου. 

Ο ίδιος, για διάφορους λόγους, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και την Ουντινέζε. Με τους «ερυθρόλευκους» να πηγαίνουν παρακάτω και να επικεντρώνονται στις υπόλοιπες περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει για την ενίσχυση του ρόστερ τους, προχωρώντας σε ακόμη μία σημαντική επιλογή για τις θέσεις των εξτρέμ. Καθώς πληροφορίες από την Αγγλία αναφέρουν ότι υπάρχουν συζητήσεις για μία ακόμη δύσκολη και ξεχωριστή περίπτωση. Ο λόγος για τον Σέρζι Κανός.

Ο 26χρονος Ισπανός ακραίος επιθετικός ανήκει στην Μπρέντφορντ από τον Ιανουάριο του 2017 και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές του αγγλικού συλλόγου στην πορεία έως την Premier League, στην οποία βρίσκεται την τελευταία διετία, φιγουράροντας φέτος στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κανός έχει συνολικά 249 συμμετοχές, 36 γκολ και 33 ασίστ με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας, ήταν εκ των ηγετών της ανόδου πρόπερσι και παρά το γεγονός ότι πέρυσι ήταν βασικό στέλεχος των Bees στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, φέτος ο χρόνος του μειώθηκε δραστικά, καθώς και ο ίδιος αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του, ενώ παράλληλα ήρθε σε ρήξη με τον προπονητή του, Τόμας Φρανκ.

Η αποχώρηση του Σέρζι Κανός από την Μπρέντφορντ είναι δεδομένη και ήδη το όνομά του έχει συνδεθεί από τα ισπανικά media με τη Βαλένθια και τη Θέλτα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ισπανός εξτρέμ είναι στη λίστα του Ολυμπιακού εδώ και καιρό. Και πως οι «ερυθρόλευκοι» φέρεται να έχουν συζητήσεις αυτές τις ημέρες, τόσο με την πλευρά του ατζέντη του όσο και με την ομάδα του, ώστε να φανεί εάν μπορεί να γίνει η μεταγραφή.

Οι Αγγλοι υποστηρίζουν ότι ο Κανός θα αποχωρήσει ίσως και στη διάρκεια της ημέρας από την Μπρέντφορντ, με σκοπό να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Μένει να φανεί εάν ο επόμενος προορισμός του θα είναι ο Ολυμπιακός. Και μόνο το γεγονός, πάντως, ότι η αξία του αποτιμάται από το transfermarkt στα 12.000.000 ευρώ, επιβεβαιώνει τη δυσκολία του εγχειρήματος. 

Την ίδια στιγμή, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» δουλεύουν ακόμη μία περίπτωση εξτρέμ, η οποία επίσης φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο. Χωρίς να έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές. Η λογική λέει ότι είναι η εναλλακτική περίπτωση που τσεκάρει ο Ολυμπιακός, εάν δεν ευοδωθεί η προσπάθεια για τον Κανός, ωστόσο, δεν αποκλείεται να είναι η… βασική επιλογή. Ή να γίνουν, τελικά, δύο προσθήκες. Σε λιγότερες από 48 ώρες, όλα θα έχουν γίνει γνωστά…

ΠΗΓΗ: filathlos.gr