Quantcast

«Ο Ομάρ έκλεισε στη Γαλατασαράι πριν από δύο εβδομάδες»

Ο Τούρκος ατζέντης, Ουγκούρ Αβαντάν, o oποίος στο παρελθόν εκπροσωπούσε τον Ομάρ Ελαμπντελαουί στην Τουρκία ισχυρίστηκε πως o Νορβηγός μπακ του Ολυμπιακού έχει συμφωνήσει ήδη με την Γαλατασαράι.

Ο Αβαντάν μιλώντας σε τουρκικό ραδιοφωνικό σταθμό κατέθεσε την δική του άποψη για το μεταγραφικό σίριαλ που θέλει την Γαλατασαράι να τα έχει βρει σε όλα με τον δεξιό μπακ του Ολυμπιακού.

«Ο παίκτης εκπροσωπείται πλέον από τον αδερφό του. Νομίζω πως η μεταγραφή στη Γαλατασαράι ολοκληρώθηκε πριν από δύο εβδομάδες. Αυτή είναι η άποψη μου. Ο αδερφός του Ομάρ δεν χρειάζεται κάποιον και έκανε μόνος του, την μεταγραφή.

Θεωρώ πως είναι μια πολύ πετυχημένη κίνηση. Ο Ομάρ είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Ο Μαριάνο έχει κάνει καριέρα σε πολύ υψηλό επίπεδο όμως είναι πλέον μεγάλος. Ο Ομάρ θα κάνει την διαφορά. Είναι ποδοσφαιριστής με καλή φυσική κατάσταση και μπορεί να συνεισφέρει και επιθετικά».

Αξίζει να σημειωθεί πως με δηλώσεις του στον νορβηγικό Τύπο ο Ομάρ Ελαμπντελαουί άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά σε σχέση με την παραμονή του στον Ολυμπιακό, την ίδια στιγμή που ο μάνατζερ που συνεργάζεται με τον αδερφό του, Μικάιλ Ανταμπούρ, ανέφερε πως βρίσκεται σε επαφές με αρκετές ομάδες.