Quantcast

«Ο Χάαλαντ θα έχει... πρόβλημα» - Η ατάκα Γκουαρντιόλα για τον Νορβηγό αρχισκόρερ της Σίτι

Ο 22χρονος Νορβηγός επιθετικός, σκόραρε τρις στην εμφατική νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Μπέρνλι με 6-0 για το κύπελλο Αγγλίας και ήδη έχει πετύχε 42 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ασταμάτητος είναι ο Ερλινγκ Χάαλαντ. Ο 22χρονος Νορβηγός επιθετικός, σκόραρε τρις στην εμφατική νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Μπέρνλι με 6-0 για το κύπελλο Αγγλίας και ήδη έχει πετύχε 42 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

    Και στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, ο Πεπ Γκουαρντιόλα εξήγησε ότι ο επιθετικός του επρόκειτο να αντιμετωπίσει προβλήματα στο μέλλον λόγω της... αυθάδους φόρμας του:

    «Το είπα στην αρχή, αυτός ο τύπος έχει ένα πρόβλημα. Θα υπάρξει πρόβλημα στο μέλλον. Ολοι περιμένουν από αυτόν να σκοράρει 3 γκολ ή 4 γκολ σε κάθε παιχνίδι, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Αλλά όταν συμβαίνει αυτό, δεν τον απασχολεί ιδιαίτερα. Είναι τόσο θετικός και αισιόδοξος στην ζωή του. Και όταν συμβαίνει αυτό, μπορούν να συμβούν θετικά πράγματα. Δεν παραπονιέται ποτέ, παρακολουθεί πάντα την απόδοσή του. Οσο η ομάδα είναι καλή και ανταποκρίνεται, θα συνεχίζει να σκοράρει».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ