Quantcast

Οι ατάκες Μίτσελ για Ναντ και Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Πέμπτη (19:45) τη Ναντ για την έκτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League. 

Ο Μίτσελ αναφέρθηκε στο ντέρμπι των αιωνίων και τη σημασία του. Τόνισε πως θα υπάρχει ένα μάτι σ' αυτό το ματς, ωστόσο υπογράμμισε ότι δεν θα πάρει αψήφιστα τον αγώνα με τους Γάλλους.

Οι δηλώσεις του Μίτσελ:

Για την προετοιμασία για το ντέρμπι: "Έχω να προετοιμάσω ένα παιχνίδι που δεν έχουμε βαθμολογικές ελπίδες. Είμαστε συνηθισμένοι να παίζουμε σε δύο διοργανώσεις. Με αυτή την έννοια δεν είχαμε πρόβλημα. Ξέρουμε τη σημασία του παιχνιδιού την Κυριακή. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να παίζεις για την ομάδα".

Πώς αντιμετωπίζει την κατάσταση του αποκλεισμού: "Είναι δύσκολο γιατί όταν ήρθα είχαμε στόχο την πρόκριση. Ήμασταν κοντά μέχρι και το τελευταίο ματς με τη Φράιμπουργκ. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και είμαστε κοντά στο να το καταφέρουμε".

Για το αν είναι ευκαιρία το ματς για τη δουλειά ενόψει της διακοπής: "Είναι ένα προνόμιο, μεγάλη τιμή που προπονώ τον Ολυμπιακό σε οποιαδήποτε κατάσταση, ακόμη και στα φιλικά. Με παρακινεί μία μεγάλη αγάπη για τον Ολυμπιακό, αυτό μου δίνει δύναμη. Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω, σίγουρα θα έχουμε το μάτι μας και στο ματς της Κυριακής. Όλοι οι παίκτες που θα παίξουν αύριο έχουν ξαναπαίξει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι τέλεια ευκαιρία να αποδείξουν ότι ο προπονητής έκανε λάθος.

Για το αν η ενδεκάδα η αυριανή βγάζει την ενδεκάδα της Κυριακής: "Θα φοράει την ίδια φανέλα".

Για τη Ναντ: "Η Ναντ είναι σημαντική ομάδα, την είχα αντιμετωπίσει ως προπονητής στη Μαρσέιγ. Θα την αντιμετωπίσουμε με θέληση. Είναι ένας αγώνας πρεστίζ, είναι ομάδα με καλούς παίκτες".

Για το αν είναι ρίσκο η χρήση 11άδας με μικρή χημεία: "Για εμάς μπορεί αύριο να μην έχει βαθμολογική σημασία, αλλά είναι ένα σημαντικό ματς, να τελειώσουμε τη διοργάνωση με καλή εικόνα. Το ότι έχουμε την Κυριακή ντέρμπι είναι απλά μία δικαιολογία. Ο προπονητής πρέπει να κρατάει ισορροπίες, να παίρνει πολλές φορές ρίσκο. Σίγουρα υπάρχουν προτεραιότητες, αλλά δεν σημαίνει πως το αυριανό ματς δεν έχει σημασία".

Πηγή: filathlos.gr