Quantcast

Οι εκτιμήσεις για το διάστημα απουσίας του Σα - Αλλάζει η λίστα του Ολυμπιακού για το Europa League

Μπορεί στον Ολυμπιακό να είναι φειδωλοί στην ενημέρωσή τους σχετικά με τον τραυματισμό του Ζοσέ Σα, αλλά όσοι βρέθηκαν από πάνω του μετέφεραν το μέγεθος της ζημιάς.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας αμέσως μετά τον τραυματισμό του είπε στους ανθρώπους της ομάδας ότι άκουσε ένα κρακ και άπαντες κατάλαβαν ότι ο τραυματισμός του είναι σοβαρός.

Οι πρώτοι φόβοι έκαναν λόγο για κάταγμα, όμως στον Ολυμπιακό θέλουν να επανεκτιμάται η κατάστασή του μέρα με τη μέρα, προτού πουν για πόσο διάστημα θα μείνει εκτός δράσης.

Ο Σα πήγε κατευθείαν για μαγνητική και φόρεσε έναν ειδικό νάρθηκα.

Προς το παρόν αυτό που ισχύει είναι ότι θα χάσει τον επαναληπτικό με τη Γουλβς για τη φάση των «16» του Europa League (6/8, 22:00).

Μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για την κατάστασή του ενδέχεται να υπάρχει το τελευταίο 10ήμερο του Αυγούστου.

Φαίνεται, ωστόσο, πως το αισιόδοξο σενάριο είναι να επιστρέψει εγκαίρως για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League (15-16/9) ή έστω για τα πλέι οφ (22-23/9 και 29-30/9).

Για την ώρα όλη η ομάδα είναι στο πλευρό του Σα, όπως ισχύει και το αντίστροφο. Ο πορτιέρο των ερυθρόλευκων έχει αποφασίσει να ταξιδέψει με την αποστολή στην Αγγλία για τη ρεβάνς με την Γουλβς, όπως και ο τιμωρημένος Ρούμπεν Σεμέδο για να στηρίξουν ψυχολογικά τους συμπαίκτες τους.

Αλλάζει η λίστα του Ολυμπιακού για το Europa - Αυτός στη θέση του Σα - Ποιος μπαίνει αντί του Σουντανί

Στη λίστα του Ολυμπιακού για το Europa League θα μπει ο Καφού μετά τον τραυματισμό του Σα.

Σε αυτήν θα παραμείνουν και οι Τοροσίδης-Λοβέρα εκτός κι αν ο Πέδρο Μαρτίνς αποφασίσει να κάνει και τρίτη αλλαγή, βάζοντας τον Μπρούνο στη λίστα, κάτι το οποίο φαντάζει δύσκολο.

Από την πλευρά του, ο Χασάν θα αντικαταστήσει τον τραυματία Σουντανί.

Έτσι, η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού θα απαρτίζεται από τους Αλέν, Ομάρ, Γκασπάρ, Τοροσίδη, Τσιμίκα, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλο, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Καφού, Φορτούνη, Βαλμπουενά, Λοβέρα, Μασούρα, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί και Χασάν.

Στον επαναληπτικό με τη Γουλβς (6/8, 22:00) στον πάγκο του Ολυμπιακού θα βρίσκεται ο Τζολάκης ως ρεζέρβα του Αλέν. Ο νεαρός τερματοφύλακας θα είναι στη λίστα Β. Μαζί του θα είναι και οι Καραργύρης, Μαρτίνης, Ξενιτίδης και Σουρλής.

Το πιθανότερο είναι να πάρει και τους 25 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές στην Αγγλία ο Μαρτίνς. Δηλαδή τους 20 της λίστας Α και τους 5 της Β.