Quantcast

Οι παίκτες της Μαρσέιγ δεν... αντέχουν τον Σαμπαόλι

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μαρσέιγ από τον Χόρχε Σαμπαόλι, ήταν βέβαιο πως θα επέφερε σημαντικές αλλαγές στις τάξεις των Μασσαλών.

Ο Αργεντινός τεχνικός, είναι γνωστός για την πολύ σκληρή προπόνηση και για τις... ιδιαίτερες μεθόδους που ακολουθεί. Και μπορεί η αγωνιστική εικόνα της ομάδας να έχει βελτιωθεί αισθητά και τα αποτελέσματα να είναι θετικά, όμως αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές της Μαρσέιγ, φαίνεται πως δεν... αντέχουν στην «νέα τάξη πραγμάτων».

Οπως χαρακτηριστικά αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «L' Equipe», ο Σαμπαόλι κάνει συχνά παρατηρήσεις σε έντονο ύφος στους παίκτες του και δεν διστάζει να χρησιμοποιεί την ισπανική γλώσσα για να «συνεφέρει» τους παίκτες του, όταν αυτοί εκτελούν λανθασμένα τις εντολές του.

Ο Σαμπαόλι, φέρεται να συμπεριφέρεται... ανορθόδοξα, τόσο στους νεαρούς, όσο και στους πιο έμπειρους από τους παίκτες του, γεγονός που έχει κάνει ορισμένους απ’ αυτούς να εκφράζουν την δυσαρέσκεια τους, για τον τρόπο αντιμετώπισης από τον Αργεντινό προπονητή. Σε σημείο, μάλιστα, που μερικοί δεν θέλουν να κάνουν προπόνηση υπό τις οδηγίες του αυστηρού τεχνικού.