Quantcast

Οι σκέψεις του Μαρτίνς για την Μπάγερν

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα μπορούσε σήμερα να κάνει δοκιμές ενόψει του αγώνα με την Μπάγερν, καθώς η Κυριακή ήταν ημέρα αποκατάστασης και αποθεραπείας μετά το ματς στην Ξάνθη. 

Ωστόσο φαίνεται πως θα προκύψουν δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Ο Μεριά θα είναι αντί του Αβραάμ Παπαδόπουλου στο κέντρο της άμυνας και ο Βαλμπουενά αντί του Σουντανί, που δεν είναι στην ευρωπαϊκή λίστα.

Σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα η διάταξη θα είναι με Σα γκολκίπερ, άμυνα με Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μεριά και Τσιμίκα, κέντρο με Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε και Καμαρά και μπροστά οι Βαλμπουενά, Ποντένσε και Ελ Αραμπί.

Οι τελικές δοκιμές θα γίνουν αύριο και την Τρίτη και οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν την Τετάρτη, ανήμερα του αγώνα στο Μόναχο.

Σχετικά με τον απόηχο του ματς με την Ξάνθη υπήρξαν αρκετές αναλύσεις για το παιχνίδι. Στ' αποδυτήρια συζητήθηκε έντονα το πώς η ομάδα δεν έκανε τις πολύ μεγάλες φάσεις παρότι πίεσε πολύ. Και όπως έλεγαν βρήκε απέναντί της μία ομάδα με αμυντική τακτική που όμοιά της δεν είχε αντιμετωπίσει ξανά φέτος. Δεδομένα, πάντως, δεν υπήρξε ικανοποίηση ειδικά για το μεσοεπιθετικό κομμάτι και τις τελικές προσπάθειες.