Quantcast

Ολυμπιακός: Με Μαρσέλο στην Ισπανία για τη χειμερινή προετοιμασία

Στην Ισπανία, όπου θα πραγματοποιήσει τη χειμερινή του προετοιμασία, θα ταξιδέψει την ερχόμενη Δευτέρα (28/11) ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι θα δουλέψουν υπό τις οδηγίες του Μίτσελ, με στόχο να παρουσιαστούν καλύτεροι στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν. Το μεσημέρι του Σαββάτου (26/11), μάλιστα, ο Ιβηρας τεχνικός ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Ισπανία.

Σε αυτή βρίσκονται οι: Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Νταμπό, Φορτούνης, Χάμες Ροντρίγκες, Καλογερόπουλος, Κασάμι, Κρίστινσον, Λάιντνερ, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κονράντ Ντε Λα Φουέντε, Αμπουμπακάρ Καμαρά, αλλά και ο Αβιλα, όπως επίσης και οι τέσσερις που βρίσκονται στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο (Σισέ, Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ, Ουί-Τζο Χουάνγκ και Κούντε).

Αντίθετα, στην αποστολή είναι ο Αμπντουλαγιέ Νταμπό, ο οποίος όπως διαβάσατε στο «10», έχει κερδίσει τον Μίτσελ. Ο Γάλλος αγωνίζεται με την ίδια ευκολία σε όλες τις θέσεις μεσοεπιθετικά και μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στον Ισπανό προπονητή, ο οποίος τον συμπεριέλαβε στις επιλογές του και θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει μαζί του στην Εστεπόνα.

Η ανακοίνωση:

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει τη Δευτέρα (28/11) για την Ισπανία, όπου θα γίνει η χειμερινή του προετοιμασία. Μετά την προπόνηση του Σαββάτου (26/11) που έγινε στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, ο προπονητής κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκης, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Νταμπό, Φορτούνης, Χάμες Ροντρίγκες, Καλογερόπουλος, Κασάμι, Κρίστινσον, Λάιντνερ, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι.