Quantcast

Ολυμπιακός: Ποιοι παίκτες είναι στο προσκήνιο για την μεταγραφική περίοδο

Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού είναι ο Μαρσέλο Ροντινέι για το δεξί άκρο της άμυνας

Ο Βραζιλιάνος άσος μένει ελεύθερος σε έναν μήνα και έχει ήδη απορρίψει την πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου από τη Φλαμένγκο.

Μάλιστα, σημερινό δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας αναφέρει πως ο Μίτσελ θεωρεί ότι ο 30χρονος αμυντικός έχει όλο το «πακέτο» για τη συγκεκριμένη θέση, μετά την απομάκρυνση του Σίμε Βρσάλικο.

Το δημοσίευμα προσθέτει πως αναμένονται σύντομα εξελίξεις, θετικές ή αρνητικές, αφού οι ερυθρόλευκοι έχουν φροντίσει να μάθουν τα πάντα για τον Ροντινέι, ο οποίος τους είχε προταθεί πριν από καιρό.

Ολυμπιακός: Εξελίξεις για δύο

Εν τω μεταξύ, σημαντικές θεωρούνται οι επόμενες μέρες στον Ολυμπιακό όσον αφορά την υπόθεση του Ντανιέλ Μαντσίνι. Ο 26χρονος Αργεντινός εξτρέμ του Άρη επέστρεψε από την πατρίδα του και δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να αγωνιστεί με τα ερυθρόλευκα από το β’ μισό της σεζόν.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως το επόμενο τριήμερο θεωρείται κομβικό για την έκβαση της υπόθεσης, καθώς θα πρέπει να ενσωματωθεί στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ισπανία για τη μίνι προετοιμασία, με φόντο την επανέναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας.

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Μαντσίνι

ΠΗΓΗ: filathlos.gr