Quantcast

Ολυμπιακός: «Zεστός» για Ταβάρες - Σκληρό πόκερ για Μπελχαντά

Ο Γιουνές Μπελχαντά βρίσκεται στο κεντρικό «κάδρο» του Πέδρο Μαρτίνς για τη νέα σεζόν και ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει ήδη πρόταση που ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια ευρώ σε βάθος τριετίας.

Ο Μαροκινός είναι θετικός στο να φορέσει τα ερυθρόλευκα, αλλά εξετάζει σοβαρά και την πρόταση της Μπεσίκτας, αφού θα ήθελε να μείνει στην Τουρκία για οικογενειακούς λόγους.

Ο 31χρονος άσος δεν έχει πάρει ακόμα την απόφασή του και στον Ολυμπιακό περιμένουν την απάντησή του που θα καθορίσει και τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις.

Πάντως και η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται σοβαρά να ασχοληθεί με τον πρώην αρχηγό της Γαλατασαράι.

Σύμφωνα με το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο «Fotomac», ο ατζέντης του Μπελχαντά πρότεινε τον πελάτη του στη Φενέρ και το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Εμρέ Μπελόζογλου, δεν έμεινε αδιάφορος, αλλά ζήτησε χρόνο από τον μάνατζερ του παίκτη για να απαντήσει.

Ο Εμρέ θα συζητήσει με τον προπονητή και τη διοίκηση της Φενέρμπαχτσε για τον Μαροκινό μέσο και θα αποφασίσουν, λαμβάνοντας υπόψη τους αγωνιστικά, οικονομικά και άλλα δεδομένα.

Η οριστική απάντηση της Φενέρ για τον Μπελχαντά θα δοθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

«Ζεστός» για Ταβάρες ο Ολυμπιακός

Πέρα από τον Γιουνές Μπελχαντά που απασχολεί «ζεστά» τον Ολυμπιακό ενόψει της νέας σεζόν, οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται και για τον Σίντνεϊ Ταβάρες, η υπόθεση του οποίου όμως κρύβει δυσκολίες.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας φέρονται αποφασισμένοι να μπουν γερά στο παιχνίδι της απόκτησης του 19χρονου μέσου που μπορεί να αποτελέσει τον… διάδοχο του Μαντί Καμαρά.

Ο Πορτογάλος άσος διαθέτει ανάλογα στοιχεία με τον διεθνή χαφ από τη Γουινέα, αφού μπορεί να παίξει ως ανασταλτικός μέσος και ως «ψευτοδεκάρι» σε έναν σχηματισμό 4-3-3.

Μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει επίσημη πρόταση στον παίκτη, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Λέστερ. Οι «αλεπούδες» δεν τον έχουν καλέσει για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, ενώ ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Ο ίδιος στις όποιες επαφές έχουν γίνει από συλλόγους του εξωτερικού ζητάει χρόνο για να δώσει την απάντησή του, αφού θέλει πρώτα να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τη Λέστερ, ενώ φέρεται να έχει ως προτεραιότητά του να παραμείνει στην Premier League.