Quantcast

Πάει Σουηδία για χαφ ο Λυμπερόπουλος - «Βλέπει» Ισπανό δεξιό μπακ η ΑΕΚ

Η Σουηδία είναι ο επόμενος σταθμός του Νίκου Λυμπερόπουλου, ο οποίος αφού έκανε κάποιες επαφές και ραντεβού στην Ολλανδία για την προετοιμασία της ΑΕΚ, ετοιμάζεται να προχωρήσει το θέμα της ενίσχυσης ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης φαίνεται πως έχει στα χέρια του μία σειρά από παίκτες που αγωνίζονται στο σουηδικό πρωτάθλημα, όμως δύο από αυτούς φαίνεται πως έχουν ξεχωρίσει στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Πρόκειται για τον Αλεξάνταρ Φράνσον και τον Σίμον Τερν, οι οποίοι αγωνίζονται στη Νόρπεπινγκ, είχαν απασχολήσει σοβαρά την ομάδα τον περασμένο Γενάρη και εξετάζονται εκ νέου ενόψει του καλοκαιριού.

Μάλιστα, ο «Λύμπε» θα έχει και κουβέντα από κοντά με τον Μάρτιν Νταλίν, ο οποίος συνεργάζεται με τον δικέφαλο, λόγω της συνεργασίας του με τον Νίκλας Χουλτ.

Ο Φράνσον είναι 25 ετών, αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2021, ενώ ο Τερν είναι 26 ετών και εκείνος κεντρικός χαφ και το συμβόλαιό του έχει ισχύ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020.

Από εκεί και πέρα, στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται και ο Αλμπέρτο Μπενίτο της Σαραγόσα, ο οποίος έχει προταθεί στην Ένωση και έχει εξεταστεί από τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Ωστόσο, δεν είναι η μοναδική περίπτωση που συζητούν οι κιτρινόμαυροι, μιας και ο μάνατζερ που πρότεινε τον Ισπανό δεξιό μπακ-χαφ, έχει εισηγηθεί και άλλον έναν πελάτη του που αγωνίζεται στην ίδια θέση.

Πρόκειται για τον Ρόμπερ Κορέα, ο οποίος είναι 26 ετών και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Κάντιθ. Ο άλλος Ισπανός άσος έχει προταθεί στον Λυμπερόπουλο, ο οποίος ψάχνει το θέμα δεξιός μπακ, με την προοπτική ότι δεν θα προχωρήσει η ανανέωση του συμβολαίου του Ροντρίγκο Γκάλο.