Quantcast

Παναθηναϊκός: «Μπαίνουν» στο τιμ των αρχηγών οι Διούδης και Βιγιαφάνιες

Οι αποχωρήσεις των Χρήστου Δώνη, Εμάνουελ Ινσούα και η επικείμενη μεταγραφή του Δημήτρη Κολοβέτσιου, ο οποίος «κόπηκε» από τους Τσάβι Ρόκα και Ντάνι Πογιάτος απ’ το «πράσινο» ρόστερ, φέρνουν εκ των πραγμάτων αλλαγές και στη σύνθεση του τιμ των αρχηγών του Παναθηναϊκού για την αγωνιστική περίοδο 2020/21.

Οι επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος φαίνεται πως έχουν πάρει ήδη τις αποφάσεις τους και όλα δείχνουν, πως πίσω από τον πρώτο αρχηγό του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Κουρμπέλη, θα πάρουν θέση ο Σωκράτης Διούδης και ο Λούκας Βιγιαφάνιες, κλείνοντας την πρώτη τριάδα των «κάπτεν» του «τριφυλλιού».

Ο Διούδης συμπλήρωσε την Κυριακή (9/8) τρία χρόνια από τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό κι ετοιμάζεται πλέον για την τέταρτή του σεζόν στους «πράσινους», έχοντας κερδίσει το σεβασμό και την αναγνώριση όλων στα αποδυτήρια του «τριφυλλιού».

Ο δε «Βίγια» επέστρεψε μετά από δυόμισι χρόνια στον Παναθηναϊκό, γνωρίζει πολύ καλά τις «ιδιαιτερότητες» του κλαμπ, βρίσκεται στην πιο ώριμη φάση της καριέρας του και στο «τριφύλλι» θεωρούν πως μπορεί να αποτελέσει εξαιρετικό συνδετικό «κρίκο» εντός του ποδοσφαιρικού τμήματος, ως μέλος της αρχηγικής ομάδας.

Εάν οι Ρόκα και Πογιάτος επιλέξουν να ανεβάσουν τον αριθμό των αρχηγών (πέρυσι οι «πράσινοι» είχαν πέντε), ο Μπαρτ Σένκεφελντ είναι το φαβορί για να διαδεχθεί τον Ινσούα που αποχώρησε, ενώ ο Φάνης Μαυρομμάτης θα αποτελέσει πιθανότατα τον πέμπτο «κάπτεν» (όπως και πέρσι), όντας ουσιαστικά ο «εκπρόσωπος» των νεαρών Ελλήνων ποδοσφαιριστών της ομάδας στο αρχηγικό τιμ.