Quantcast

Παναθηναϊκός: Οριστικά χωρίς Διούδη, Χατζηγιοβάνη και Νιάς

Με άμυνα κι ενδεκάδα... εκτάκτου ανάγκης θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο αυριανό (Κυριακή 16/05, 19:30) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο τελευταίο παιχνίδι των εφετινών playoffs της Super League.

Οι Σωκράτης Διούδης, Τάσος Χατζηγιοβάνης που ολοκλήρωσαν με προβλήματα τον αγώνα της περασμένης Τετάρτης (12/05) με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς επίσης κι ο Σεχ Νιάς δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν σε όλο το πρόγραμμα στην προπόνηση του Σαββάτου (15/05) και μοιραία ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος δεν τους συμπεριέλαβε στην αποστολή του clasico.

Ο Δωδεκανήσιος τεχνικός θα αναγκαστεί εκ των πραγμάτων των οδηγηθεί σε νέες «αλχημείες» στην άμυνα, ετοιμάζοντας τον Σάντσες δίπλα στον Φραν Βέλεθ ως κεντρικό αμυντικό, ενώ το φαβορί για να ξεκινήσει κάτω απ’ τα γκολπόστ είναι ο 20χρονος Νίκος Χριστογεώργος. Στο δεξιό άκρο, όλα δείχνουν πως θα πάρει θέση ο Ενγκμπακοτό. 

Το πρόγραμμα προπόνησης του Σαββάτου περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο και παιχνίδι τακτικής. O Διούδης δοκίμασε να προπονηθεί, αλλά το πρόβλημα στο ισχίο δεν του επέτρεψε να βγάλει όλη την προπόνηση, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον «καταπονημένο» απ’ τα συνεχόμενα ματς και το ραμαζάνι Νιας. Οι Χατζηγιοβάνης, Σένκεφελντ ακολούθησαν θεραπεία, ενώ ο Κουρμπέλης έκανε το δικό του πρόγραμμα.

Μετά το τέλος του προγράμματος ανακοινώθηκε η 21μελής αποστολή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την οποία συγκροτούν οι:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Ξενόπουλος, Χριστογεώργος.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σάντσες, Καραγιάννης, Μολό.

ΜΕΣΟΙ: Σανκαρέ, Σαβιέρ, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Αλεξανδρόπουλος, Αθανασακόπουλος, Τζαβίδας, Μαουρίσιο.

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Μακέντα, Καρλίτος, Ιωαννίδης.

Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Πούγγουρας, οι τραυματίες Διούδης, Νιάς, Σένκεφελντ, Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής, Κουρμπέλης, και οι Χατζηγιαννάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Αγιούμπ.