ΠΑΟΚ: Πού έχει μπλέξει του Παλίνια...

Ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει βρει τον μπελά του με την Μπράγκα.

Μετά τις δύσκολες διαπραγματεύσεις που είχαν οι Θεσσαλονικείς για τη… μεταγραφή του Αμπέλ Φερέιρα, για κακή τους τύχη έχουν να αντιμετωπίσουν για δεύτερη φορά τον Αντόνιο Σαλβαδόρ.

Ο πρόεδρος της Μπράγκα είναι σκληρός διαπραγματευτής και δείχνει να πουλάει ακριβά ό,τι του «ανήκει».

Ως εκ τούτου, η απόκτηση του Ζοάο Παλίνια δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, καθώς μπορεί οι ασπρόμαυροι να συμφώνησαν με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στα 4 εκατ. ευρώ, η μεταγραφή όμως δεν ολοκληρώνεται αν δεν πει το «ΟΚ» και η Μπράγκα.

Ο 24χρονος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται με τη μορφή του δανεισμού στην πρώην ομάδα του Φερέιρα, αλλά οι δύο πορτογαλικές ομάδες δεν μπορούν να φτάσουν σε σημείο συνεννόησης τέτοιο που αφενός θα καταστήσει εφικτή τη μεταγραφή Παλίνια και αφετέρου θα κρατήσει σε λογικά πλαίσια το οικονομικό σκέλος.

Οι σχέσεις των δύο συλλόγων βρίσκονται σε οριακό σημείο, με τους ανθρώπους της Σπόρτινγκ να σηκώνουν τα χέρια ψηλά, δείχνοντας ότι αδυνατούν να έρθουν σε συμφωνία με τον Σαλβαδόρ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά καλείται, πλέον, να βρει μόνος του τον τρόπο να απεγκλωβίσει τον Παλίνια από την Μπράγκα. Στις αρχικές συζητήσεις που έγιναν οι απαιτήσεις των Πορτογάλων έφταναν στα 3 εκατ. ευρώ. Δηλαδή αν στην Τούμπα θέλουν να δουν στα ασπρόμαυρα τον 24χρονο χαφ θα πρέπει να διαθέσουν 7 εκατ. ευρώ, ενώ αν προσθέσει κανείς και τις απολαβές του ποδοσφαιριστή, τότε το πράγμα ξεφεύγει πολύ.

Ο Μάριο Μπράνκο αποφάσισε να ταξιδέψει στην πατρίδα του για να ολοκληρώσει θετικά ή αρνητικά την υπόθεση. Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ταξίδεψε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Κλουζ, έχοντας για παρέα τον Φερέιρα.

Εκεί οι δύο Πορτογάλοι, εκτός από τα συγγενικά τους πρόσωπα, θα έχουν τη δυνατότητα να πιέσουν καταστάσεις, προκειμένου να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Παλίνια.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα έχουν αλλεπάλληλες επαφές με τους ανθρώπους που σχετίζονται με τον ποδοσφαιριστή, καθώς θέλουν τη Δευτέρα που θα επιστρέψουν στην Ελλάδα, να είναι τρεις και όχι δύο.

Αν η υπόθεση δεν τελεσφορήσει, τότε στη Μικράς Ασίας θα ενεργοποιήσουν άλλες υποθέσεις παικτών, με τους οποίους έχουν υπάρξει επαφές.