Quantcast

Παπασταθόπουλος: «Θα είναι δύσκολη και η ρεβάνς με τον Ολυμπιακό»

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος παρά τη νίκη της Άρσεναλ στο Γ. Καραϊσκάκης επί του Ολυμπιακού κράτησε χαμηλούς τόνους στις δηλώσεις του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας διεθνής στόπερ στην Cosmote TV:

«Η Άρσεναλ είναι φαβορί αλλά μόνο στα χαρτιά. Μέσα στο γήπεδο πρέπει να δείχνεις ότι είσαι καλύτερος. Ο Ολυμπιακός είναι μια καλή ομάδα και βελτιωμένη. Πιστεύω στα πρώτα λεπτά ήταν κυρίαρχος. Η Άρσεναλ είναι μια μεγάλη ομάδα, ανεβάσαμε απόδοση και καταφέραμε να φύγουμε νικηφόρα με αυτό το γκολ».

Για το γεγονός ότι καλείται να αγωνιστεί και ως δεξιός μπακ: «Είμαι ένας παίκτης που παίζει 12 χρόνια στο εξωτερικό. Δεν είναι η θέση μου αλλά όταν πρέπει να βοηθήσω την ομάδα αυτή είναι η δουλειά μου και πρέπει να την κάνω».

Για τη ρεβάνς στο Emirates: «Ακολουθεί ένα δύσκολο 90λεπτο. Το εκτός έδρας γκολ είναι αβαντάζ, αλλά το κάθε ματς είναι διαφορετικό. Σε κάθε παιχνίδι η ομάδα πρέπει να παίζει για τη νίκη. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και καλή επιτυχία στη συνέχεια. Η Άρσεναλ κάθε χρόνο πρέπει να πηγαίνει για τίτλους. Για μας είναι ένας στόχος να πάμε ψηλά στο Europa League».