Quantcast

Πέφτουν οι υπογραφές με δύο στον Ολυμπιακό - Ακολουθεί εξτρέμ

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό, καθώς από σήμερα οι Πειραιώτες αναμένονται να προχωρήσουν σε άλλες δύο προσθήκες.

Ο λόγος για τους Αμπουμπακάρ Καμαρά και Σίμε Βρσάλικο.

Για τον Μαυριτανό επιθετικό οι ερυθρόλευκοι περίμεναν την αντίδραση της Φούλαμ στην πρότασή τους, καθώς ο αγγλικός σύλλογος είχε δικαίωμα να «ματσάρει» την πρόσφορά τους στον Άρη. Οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν συμφωνήσει εδώ και μέρες με τον διεθνή άσο, τον οποίο ήθελε στην ομάδα ο Πέδρο Μαρτίνς και σήμερα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αναμένεται να τελειώσει το τυπικό σκέλος της υπόθεσης.

Οριστικό: Έκλεισε στον Ολυμπιακό ο Καμαρά - Συμφώνησε με Άρη ο Θρύλος! |  thrylos24.gr

Σε ό,τι αφορά τον Βρσάλικο, υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για διετές συμβόλαιο και ο Κροάτης αναμένεται την Τρίτη (28/6) ή το αργότερο την Τετάρτη (29/6) στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Ο Βρσάλικο είναι το «μπαμ» του Ολυμπιακού για τη θέση του δεξιού μπακ!

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει και σε άλλες κινήσεις για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, με την απόκτηση ενός εξτρέμ να φαίνεται πως είναι η επόμενη προτεραιότητα. Πάντα πολύ ψηλά στη λίστα των ανθρώπων που ασχολούνται με τα μεταγραφικά είναι ο Κάιλ Λάριν και ο Ρεμί Καμπελά, ενώ είναι σίγουρο πως εξετάζονται κι άλλοι παίκτες.

ΠΗΓΗ: filathlos.gr