Quantcast

Περέα: Δεν χάσαμε την πίστη μας στο 0-2

Ο Χουάν Περέα ήταν από τους πρωταγωνιστές της ανατροπής του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ και αυτός που ισοφάρισε σε 2-2.

Ωστόσο, ο Κολομβιανός επιθετικός παραλίγο να ζήσει… deja-vu, αφού το VAR έλεγξε για οφσάιντ το γκολ του. Όμως, αυτή τη φορά η κατάληξη ήταν θετική για τον ίδιο για τον Παναθηναϊκό. Ο Περέα μίλησε για τον τρόπο που βίωσε το παιχνίδι και τη σημασία της ανατροπής για την ομάδα του.

Οι δηλώσεις του Χουάν Περέα

«Νομίζω ότι παλέψαμε μέχρι το τέλος. Ανταμειφθήκαμε με ένα μεγάλο βραβείο, τη νίκη. Είναι μία εκπληκτική αίσθηση, γιατί όλοι οι οπαδοί, όλοι στην ομάδα περιμέναμε αυτή τη νίκη στην έδρα μας. Την πετύχαμε απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Είναι όμορφα τα συναισθήματα».

Είναι η πρώτη νίκη στην έδρα σας φέτος.

«Όντως είναι η πρώτη νίκη, αλλά εμείς προσπαθούμε να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι. Θεωρώ ότι μία νίκη αυτής της σημασίας θα μας επιτρέψει να αλλάξουμε την ψυχολογία μας και να πάμε μπροστά».

Πίστεψες στην ανατροπή ακόμα και όταν η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων;

«Εννοείται ότι πίστευα πως θα τα καταφέρουμε και τα καταφέραμε. Ποτέ δεν χάσαμε την πίστη μας. Έχουμε τη νοοτροπία να παλεύουμε ως το τέλος και θα συνεχίσουμε έτσι».

Είσαι χαρούμενος για αυτή τη μέρα;

«Είμαστε όλοι χαρούμενοι, γιατί περιμέναμε αυτή τη νίκη. Είναι φοβερό το συναίσθημα και με τον τρόπο που νικήσαμε».

Γιατί ο Παναθηναϊκός βελτιώθηκε τόσο πολύ στο δεύτερο ημίχρονο;

«Κάναμε τη δουλειά μας. Παίζουμε καλά σε κάθε παιχνίδι, αλλά αυτή τη φορά πετύχαμε τον στόχο μας: τη νίκη».

Όταν ο διαιτητής πήγε να ελέγξει το VAR μετά το γκολ σου, πως ένιωσες; Φοβήθηκες ότι το πρώτο σου επαγγελματικό τέρμα δεν θα μετρήσει;

«Νιώθω φανταστικά που σκόραρα για πρώτη φορά. Όμως, ξέρω ότι δεν σημαίνει κάτι και πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω. Πρέπει να σκοράρω περισσότερα γκολ, αλλά ελπίζω να μην έχουν το ίδιο σασπένς με το VAR…».

Πιστεύεις ότι αυτή η νίκη μπορεί να σας αλλάξει το μέλλον;

«Πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε έτσι στο πρωτάθλημα. Θα παλέψουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται και θα διεκδικήσουμε το Κύπελλο».

Ο προπονητής σας είπε κάτι ιδιαίτερο στα αποδυτήρια στο ημίχρονο;

«Να παίξουμε στο 100% και να τα δώσουμε όλα».

Πως σου φάνηκε η ατμόσφαιρα;

«Ήταν φανταστική. Λατρεύω να παίζω σε τέτοια παιχνίδια, με τόσο μεγάλη υποστήριξη. Εδώ το βιώνω και το απολαμβάνω».