Quantcast

Περέιρα: Εκτός 6 μήνες λόγω ρήξης στον αχίλλειο

Ο μπακ της Λέστερ Σίτι, Ρικάρντο Περέιρα, θα χρειαστεί να μείνει εκτός γηπέδων έως και έξι μήνες, λόγω ρήξης στον αχίλλειο τένοντα, όπως δήλωσε σήμερα ο μάνατζερ των «αλεπούδων», Μπρένταν Ρότζερς, ενώ ο εξτρέμ Χάρβεϊ Μπαρνς θα παραμείνει εκτός γηπέδων για μερικές εβδομάδες, εξαιτίας τραυματισμού στο γόνατο.

Και οι δύο παίκτες, που έχουν κάνει πάνω από 100 εμφανίσεις ο καθένας με τη Λέστερ, τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του φιλικού  της Κυριακής με τη Σεβίλλης.

 Ο Περέιρα ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, μετά την ρήξη του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου του το 2020. 

 Ο 28χρονος υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αχίλλειο τένοντα αυτή την εβδομάδα, είπε ο Ρότζερς στους δημοσιογράφους.

 «Φαινόταν πολύ καλά και μετά τραυματίστηκε στο τελευταίο μας παιχνίδι εδώ με τη Σεβίλλη», είπε ο Ρότζερς σήμερα, ενόψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με την Μπρέντφορντ, στην πρεμιέρα της Premier League. 

 «Δυστυχώς, ο Ρικάρντο θα μείνει εκτός για έως και έξι μήνες. Πολλές από τις ιδέες μας για το παιχνίδι το καλοκαίρι βασίστηκαν σε φουλ μπακ και συγκεκριμένα σε αυτόν. Τα τελευταία χρόνια ήταν τόσο ατυχή για αυτόν. Έδειχνε τόσο καλός στην προετοιμασία. Θα είναι ένας μεγάλη απώλεια για εμάς, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Ελπίζουμε ότι ο Χάρβεϊ δεν θα αργήσει πολύ. Δεν πιστεύαμε ότι ήταν πολύ άσχημα εκείνη τη στιγμή, αλλά μπορεί να μείνει εκτός για μερικές εβδομάδες, εξαιτίας τραυματισμού στο γόνατό του. Εκτός από αυτά, η ομάδα είναι εντάξει.»

 Η Λέστερ, η οποία τερμάτισε όγδοη στο πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν, δεν έχει ακόμη αποκτήσει παίκτη στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. 

 Ο τερματοφύλακας Κάσπερ Σμάιχελ ολοκλήρωσε την 11ετή παραμονή του στον σύλλογο την Τετάρτη μετακομίζοντας στη Νις και τη Ligue 1.