Quantcast

Πιο κοντά στον υποβιβασμό η Μπόρνμουθ - Ισοπαλία για την Εβερτον - ΒΙΝΤΕΟ

Το αποτέλεσμα που δεν βόλευε καμία από τις δύο ομάδες «σφράγισε» τις προσπάθειες των παικτών της Μπόρνμουθ και της Τότεναμ στο «Βιτάλιτι».

Μετά από 105 λεπτά αγώνα (13 λεπτά παίχτηκαν καθυστερήσεις στο δεύτερο μέρος) νικητής δεν αναδείχθηκε και το τελικό 0-0 άφησε ανικανοποίητους, τόσο τους γηπεδούχους που «καίγονταν» για το «τρίποντο» προκειμένου να πλησιάζουν σε απόσταση αναπνοής την 17η Γουότφορντ, κι άλλο τόσο τους «πετεινούς», που ήθελαν το «διπλό» για να «πιάσουν» την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην 7η θέση,  η οποία οδηγεί στο Europa League. 

Η Μπόρνμουθ σκόραρε στο 90΄ με τον Γουίλσον, αλλά μετά από εξέταση του VAR, ο διαιτητής της αναμέτρησης ακύρωσε το γκολ, καθώς στην αρχή της φάσης ο σκόρερ των γηπεδούχων είχε χρησιμοποιήσει το χέρι του για να φέρει την μπάλα στην κατοχή του.

Η Έβερτον απέτυχε να επικρατήσει στο «Γκούντισον Παρκ» της «αδιάφορης» βαθμολογικά, Σαουθάμπτον (1-1) και πλέον, μόνο με θαύμα θα μπορέσει να παίξει στην Ευρώπη την επόμενη περίοδο. Οι «Άγιοι», μάλιστα, έχασαν πέναλτι στο 28΄ με τον Γουόρντ-Πράους, τρία λεπτά πριν πάρουν το προβάδισμα.