Quantcast

Πήρε εξιτήριο ο Ομάρ Ελαμπντελαουί

Εξιτήριο από το νοσοκομείο, στο οποίο νοσηλευόταν τις τελευταίες 19 ημέρες, πήρε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο Νορβηγός μπακ της Γαλατάσαραι είχε τραυματιστεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όταν έσκασαν δίπλα στο σπίτι του πυροτεχνήματα, με αποτέλεσμα να του προκληθεί βλάβη στα μάτια. Σήμερα ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού πήρε εξιτήριο και θα συνεχίσει την θεραπεία του στο σπίτι.

Πριν από 15 περίπου ημέρες ο Ομάρ είχε αναφερθεί στον τραυματισμό του και μεταξύ άλλων είχε αναφέρει: «Όπως γνωρίζετε είχα ένα ατύχημα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ήθελα απλά να περάσω ευχάριστα την ώρα με τα παιδιά μου και τη σύζυγό μου όταν συνέβη το ατύχημα.

Ξέρω ότι μπορεί να ανησυχείτε για μένα, αλλά μερικές φορές ο Θεός μας τεστάρει. Πιστεύω ότι θα περάσω αυτό το τεστ, ευχαριστώ για τις προσευχές σας. Γίνομαι καλύτερα.

Λαμβάνω εξαιρετική και επαγγελματική φροντίδα από ιατρικό επιτελείο της ομάδας και κάνουμε πρόοδο κάθε μέρα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ακόμα κάποιες προκλήσεις, αλλά θα επιστρέψω πιο δυνατός. Αυτό υπόσχομαι.

Σας παρακαλώ συνεχίστε να με έχετε στις σκέψεις σας και να προσεύχεστε για μένα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους προσευχήθηκαν και έστειλαν θετική ενέργεια και μηνύματα που με έκαναν να νιώσω ότι ήταν μαζί μου. Αυτό είναι όλος ο κόσμος για μένα».