Quantcast

Πιθανή η πώληση Ολιβέιρα στον ΠΑΟΚ

Οι Πορτογάλοι βλέπουν πολύ πιθανή την πώληση του Σέρτζιο Ολιβέιρα από την Πόρτο, με τον ΠΑΟΚ να είναι η ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο για να αποκτήσει τα δικαιώματά του.

Σημερινό δημοσίευμα της «desporto.sapo.pt» με τίτλο «Η Πόρτο μπορεί να κερδίσει 150 εκατομμύρια ευρώ από πωλήσεις και να ξεπεράσει το ρεκόρ της Μπενφίκα», αναφέρεται στις περιπτώσεις παικτών των «Δράκων» που είναι εξαιρετικά πιθανό να πωληθούν αυτό το καλοκαίρι.

Εκτός από τον Σέρτζιο Ολιβέιρα χρήματα στο ταμείο της Πόρτο έχουν φέρει ή μπορούν να φέρουν οι Μιλιτάο, Τέγες, Μαρεγκά και Ζοζέ Σα (που αγοράστηκε ήδη από τον Ολυμπιακό).

«Δώδεκα εκατομμύρια θα είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα. Αυτή η τιμή που προβλέπεται για τον Σέρτζιο Ολιβέιρα. Ο μέσος έκανε μια πολύ καλή σεζόν με τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο και η ομάδα της Θεσσαλονίκης σκέφτεται σοβαρά να τον αποκτήσει», σημειώνεται και απομένει η επαφή του Μάριο Μπράνκο με τους ανθρώπους της Πόρτο το προσεχές διάστημα για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ αν είχε σκοπό να πληρώσει 12 εκατομμύρια για το 100% των δικαιωμάτων του παίκτη θα μπορούσε να το έχει κάνει μέχρι πριν από μία εβδομάδα, αλλά το χρονικό περιθώριο, βάσει συμβολαίου, πέρασε και κάτι τέτοιο δεν έγινε

Στον Δικέφαλο έχουν σκοπό να διαπραγματευτούν με την Πόρτο ακόμη και για την συνιδιοκτησία του Ολιβέιρα, με πολύ μικρότερο τίμημα για την απόκτησή του.