Quantcast

Ποδόσφαιρο: Η Ντόρτμουντ «τσεκάρει» τους Ικάρντι και Ντζέκο για αντικαταστάτη του Αλέ

Ο παίκτης που θα αποκτηθεί τις επόμενες ημέρες για να «καλύψει» την απουσία του Αλέ, θα ενταχθεί στο ρόστερ της Ντόρτμουντ με μορφή δανεισμού.

Η Ντόρτμουντ έχει σε διαδικασία ενίσχυσης λόγω του προβλήματος που προέκυψε τις τελευταίες ημέρες με τον Σεμπαστιάν Αλέ (φωτογραφία), ο οποίος διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις και θα χρειαστεί να υποβληθεί σε σειρά εξονυχιστικών ιατρικών εξετάσεων, μένοντας εκτός δράσης για σημαντικό διάστημα, ώσπου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος.

Σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, οι Βεστφαλοί έχουν ήδη αρχίσει να «τσεκάρουν» στην αγορά περιπτώσεις επιθετικών πρώτης γραμμής, προκειμένου να καλύψουν το κενό που θα αφήσει ο Γάλλος, για όσο διάστημα χρειαστεί μέχρι να μπορέσει να επιστρέψει στα γήπεδα και στη λίστα τους έχουν ήδη τα ονόματα των Μάουρο Ικάρντι της Παρί Σεν Ζερμέν και Εντιν Ντζέκο της Ίντερ.

Ο παίκτης που θα αποκτηθεί τις επόμενες ημέρες για να «καλύψει» την απουσία του Αλέ, θα ενταχθεί στο ρόστερ της Ντόρτμουντ με μορφή δανεισμού, προκειμένου να μην «φορτωθεί» το μπάτζετ της ομάδας για τα επόμενα χρόνια, καθώς στην επιθετική γραμμή της γερμανικής ομάδας ανήκουν ακόμη οι Μάλεν, Αντεγέμι και Μουκοκό.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ