Quantcast

Πρόταση Ολυμπιακού στη Βιγιαρεάλ για Σεμέδο - Εξετάζονται τρεις για την επίθεση

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να «χτυπάνε» παντού.

Μετά το μπαράζ ανακοινώσεων των Σουντανί, Μπρούνο, Ντουρμισάι και Κάιπερς, οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κλείσουν το συντομότερο και την υπόθεση απόκτησης του Ρούμπεν Σεμέδο.

Γι’ αυτό και ο Ολυμπιακός κατέθεσε επίσημη πρόταση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ στη Βιγιαρεάλ για τον Πορτογάλο αμυντικό, επιθυμώντας την αγορά και όχι τον δανεισμό του.

Η υπόθεση δεν είναι εύκολη, καθώς το «κίτρινο υποβρύχιο» αξιώνει σχεδόν τα διπλά για τον 25χρονο παίκτη. Όσο όμως δεν τα βρίσκει, ο χρόνος λειτουργεί υπέρ των ερυθρολεύκων και σε συνδυασμό με τη θέληση του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στο μεγάλο λιμάνι, υπάρχει αισιοδοξία για θετική έκβαση της υπόθεσης.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες εξετάζουν και περιπτώσεις για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Η πρώτη είναι αυτή του Ντέιβερσον της Παλμέιρας, ο οποίος αρέσει πολύ στον τεχνικό της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς. Ωστόσο, πρόκειται για πολύ δύσκολη και ακριβή περίπτωση, μιας και ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2022 με τη βραζιλιάνικη ομάδα.

Η δεύτερη είναι του Στιβ Μουνιέ της Χαντερσσφιλντ, με τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει ήδη πραγματοποιήσει τις πρώτες επαφές, ενώ η τρίτη του Φακούντο Φερέιρα της Μπενφίκα, ο οποίος έχει παραχωρηθεί δανεικός στην Εσπανιόλ από τους «Αετούς» της Λισαβόνας μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.