Quantcast

Ψάχνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στην Τσεχία ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ξεκινά απόψε (20:00) τις επίσημες υποχρεώσεις του για τη νέα σεζόν, αντιμετωπίζοντας τη Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι, που θα έχουν τη στήριξη 500 οπαδών τους, θέλουν τη νίκη, ώστε να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του θεσμού, όπου τους περιμένει η Μπασακσεχίρ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται πως έχει καταλήξει στην ενδεκάδα του βάσει της λογικής του φιλικού με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Δηλαδή θα δούμε στο τέρμα τον Σα και στην άμυνα τους Τσιμίκα, Αβραάμ, Σεμέδο και Ομάρ.

Μπουχαλάκης, Γκιγέρμε θα είναι είναι το δίδυμο στα χαφ και οι Ποντένσε, Βαλμπουενά, Μασούρας θα είναι η επιθετική τριάδα πίσω από τον Γκερέρο.

Ο Πάβελ Βρμπα, από την πλευρά του, σε 4-2-3-1 ετοιμάζει ενδεκάδα με τους Χρούσκα, Ρέζνικ ή Χάβελ, Πέρνιτσα, Μπράμπετς, Χλούσεκ, Κάλβατς, Χροσόφσκι, Καγιάμπα, Τσέρνακ, Κόπιτς και Κρμέντσικ.

Ο Ρέζνικ έχει αποκομίσει έναν τραυματισμό και παραμένει αμφίβολος για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, αλλά οι άλλοι δέκα δείχνουν σχεδόν σίγουροι.

Διαιτητής θα είναι ο Ιταλός Μάρκο Γκουίντα, με βοηθούς τους Τσίρο Καρμπόνε και Ντανιένε Μπιντόνι, ενώ τέταρτος θα είναι ο Φάμπιο Μαρέσκα.