Quantcast

Ραντζέλοβιτς: «Δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω όλα αυτά που μου συμβαίνουν...»

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Κράσνονταρ (4-0) και σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Zurnal μίλησε για το όνειρο που ζει στον Ολυμπιακό.

Ο Σέρβος εξτρέμ δεν έκρυψε την χαρά του, αφιέρωσε τα δύο γκολ κόντρα στους Ρώσους στην μητέρα του, ενώ υπογράμμισε ότι θα πρέπει να παρουσιαστούν εκείνος και οι συμπαίκτες του σοβαροί και συγκεντρωμένοι στη ρεβάνς για να πάρουν την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στην Κράσνονταρ: «Δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω όλα αυτά που μου συμβαίνουν. Είμαι πολύ χαρούμενος. Τα γκολ που σημείωσα, είναι δώρο προς την μητέρα μου, την Άννα, η οποία είχε τα γενέθλιά της. Νομίζω ότι τώρα είναι χαρούμενη και περήφανη για εμένα. Οι γονείς μου, ήταν πάντα το μεγαλύτερο μου στήριγμα και είναι λόγος που έχω φτάσει ως εδώ».

Για το γεγονός ότι ήρθε από τον πάγκο και κατάφερε να σημειώσει δύο γκολ: «Η δουλειά και η προσπάθεια στις προπονήσεις, αξίζει τον κόπο, όπως έχει φανεί. Περιμένω υπομονετικά για την ευκαιρία μου. Αυτή την φορά, ο προπονητής Πέδρο Μαρτίνς, αποφάσισε να μου δώσει χρόνο στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα. Ο ανταγωνισμός είναι πολύ ισχυρός και αυτός είναι ο λόγος που χαίρομαι, όταν μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ. Ακολούθησα την ενέργεια του Βαλμπουενά και είδα ότι θα έστελνε την μπάλα στο σημείο που ήμουν. Αποφάσισα να… κεραυνοβολήσω τον τερματοφύλακα και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Δεν υπάρχει πιο ευτυχισμένος άνθρωπος από εμένα τώρα, καθώς είναι τα πρώτα μου γκολ με την φανέλα του Ολυμπιακού και στο Τσάμπιονς Λιγκ γενικότερα».

Τέλος, ο Σέρβος εξτρέμ του Ολυμπιακού τόνισε: «Όλη η ομάδα άξιζε ένα καλό αποτέλεσμα, όχι μόνο εγώ. Το μεγάλο μας »ατού» είναι το ομαδικό πνεύμα. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που πανηγυρίζουμε τέτοια αποτελέσματα. Η ατμόσφαιρα στην ομάδα, είναι εξαιρετική και το σημαντικότερο, δεν υπάρχει καμία αναστάτωση. Έχουμε κάνει τρία μεγάλα βήματα, προς τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Πρέπει να πάμε στην Ρωσία, σαν να είναι το σκορ στο 0-0».