Quantcast

Ρονάλντο: Ικανοποιημένος από τη σεζόν

Απόλυτα ευχαριστημένος από τις εμφανίσεις του στη φετινή σεζόν στη Serie A είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος σταρ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Ιταλίας με 29 τέρματα. Εγινε έτσι ο πρώτος που καταφέρνει να κλείσει αγωνιστική περίοδο ως πρώτος σκόρερ σε τρία διαφορετικά μεγάλα πρωταθλήματα, μετά την Premier League και την LaLiga, σε τρεις διαφορετικές δεκαετίες! 

Ο διεθνής άσος με μήνυμα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε τον απολογισμό της σεζόν και δήλωσε ικανοποιημένος: «Καταρχήν συγχαρητήρια στην Ίντερ που άξιζε τον τίτλο. Αν θέλω να αξιολογήσω τη σεζόν και όλα αυτά που κατακτήσαμε φέτος με την Γιουβέντους, σε ομαδικο και ατομικό επίπεδο, είμαι ικανοποιημένος. Το ιταλικό Super Cup, το Κύπελλο Ιταλίας και το τρόπαιο του πρώτου σκόρερ της Ιταλίας με γεμίζουν χαρά, εξαιτίας των δυσκολιών που περάσαμε για την κατάκτηση των στόχων σε μία χώρα που δεν είναι εύκολο να νικάς», σημείωσε σχετικά και συμπλήρωσε:

«Με αυτά τα επιτεύγματα, έφτασα έναν στόχο που είχα θέσει από την πρώτη ημέρα που έφτασα στην Ιταλία: να κερδίσω το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ, και επίσης να είμαι ο καλύτερος παίκτης και ο πρώτος σκόρερ σε αυτή τη σπουδαία ποδοσφαιρική χώρα που είναι γεμάτη από τρομερούς παίκτες, τεράστιους συλλόγους και μία πολύ ξεχωριστή κουλτούρα. Έχω ήδη πει ότι δεν κυνηγώ ρεκόρ, τα ρεκόρ κυνηγούν εμένα.

Οπότε είμαι πολύ περήφανος. Πρωταθλητής στην Αγγλία, στην Ισπανία, στην Ιταλία. Κυπελλούχος στην Αγγλία, στην Ισπανία, στην Ιταλία. Κάτοχος Super Cup στην Αγγλία, στην Ισπανία και στην Ιταλία. Καλύτερος παίκτης στην Αγγλία, στην Ισπανία, στην Ιταλία. Πρώτος σκόρερ στην Αγγλία, στην Ισπανία και στην Ιταλία. Πάνω από 100 γκολ για έναν σύλλογο στην Αγγλία, στην Ισπανία και στην Ιταλία. Τίποτα μπορεί να συγκριθεί με την αίσθηση ότι έχω αφήσει το σημάδι μου στις χώρες που έχω αγωνιστεί και ότι έδωσα χαρά στους οπαδούς των ομάδων που εκπροσώπησα. Για αυτό δουλεύω, αυτό μου δίνει κίνητρα και αυτό θα εξακολουθώ να κυνηγώ μέχρι την τελευταία ημέρα μου.»