Quantcast

Σε καλό δρόμο με Σεμέδο ο Ολυμπιακός - Σε ανοιχτή γραμμή για Βαλμπουενά και Σκρτελ.

Την πρώτη θέση στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού για τη θέση στο κέντρο της άμυνας κρατάει πλέον ο Ρουμπέν Σεμέδο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί τον 25χρονο αμυντικό ιδανικό για να καλύψει το κενό που υπάρχει στα στόπερ, μετά την καλή του παρουσία στην πορτογαλική Ρίο Άβε.

Έπειτα από την εισήγηση του Πορτογάλου προπονητή, οι ερυθρόλευκοι έκαναν αμέσως τις πρώτες κινήσεις για να τον αποκτήσουν, ώστε να κερδίσουν χρόνο έναντι άλλων ομάδων που τυχόν ενδιαφερθούν για αυτόν στη συνέχεια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η υπόθεση της μεταγραφής του από τη Βιγιαρεάλ, όπου ανήκει, στον Ολυμπιακό βρίσκεται σε καλό δρόμο, με οποιαδήποτε μορφή, αφού στο τραπέζι έχουν πέσει τα ενδεχόμενα αγοράς, συνιδιοκτησίας ή δανεισμού.

Στο μεταξύ, σε συνεχείς επαφές για τις περιπτώσεις των Ματιέ Βαλμπουενά και Μάρτιν Σκρτελ βρίσκονται οι ιθύνοντες της ομάδας του Πειραιά, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Οι ερυθρόλευκοι παρακολουθούν στενά την εξέλιξη των δύο υποθέσεων, αφού το τουρκικό πρωτάθλημα δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί και βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά των ποδοσφαιριστών.

Μάλιστα, τα τουρκικά δημοσιεύματα θεωρούν δεδομένη τη λύση της συνεργασίας τους με τη Φενέρμπαχτσε και αναζητούν ήδη τους αντικαταστάτες τους, ενώ φημολογείται πως για τον Βαλμπουενά ενδιαφέρονται οι Μαρσέιγ και Αλ Ιτιχάντ.

Πάντως, η ρήτρα με την οποία η «Φενέρ» θα μπορούσε να ανανεώσει το συμβόλαιο του έμπειρου εξτρέμ ακυρώθηκε, κάτι που σημαίνει πως και οι δύο παίκτες θα μείνουν ελεύθεροι τον άλλο μήνα.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βρίσκονται σε συνεχείς επαφές, προκειμένου να βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση έναντι άλλων ομάδων που ενδιαφέρονται για τους δύο παίκτες, όταν οι μεταγραφές φτάσουν στην τελική τους ευθεία.