Σοβαρό τροχαίο για τον Ογκνιεν Κούζμιτς - Η επίσημη ενημέρωση του Ερυθρού Αστέρα

Ο Όγκνιεν Κούζμιτς είχε σοβαρό τροχαίο τα ξημερώματα της Κυριακής και φέρεται να βρίσκεται σε κώμα, λόγω των τραυματισμών που έχει στο κεφάλι και στο στήθος.

Ο Όγκνιεν Κούζμιτς έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος τα ξημερώματα της Κυριακής και σύμφωνα με όσα ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Ερυθρός Αστέρας, έχει τραυματιστεί σοβαρά, αφού φέρει πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και στο στήθος!

Ο Σέρβος «γίγαντας», ο οποίος νωρίτερα διασκέδαζε σε τραπέζι γάμου, βρισκόταν στην εθνική οδό προς την Μπάνια Λούκα και ενεπλάκη σε τροχαίο όταν ένα άλλο όχημα βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε πάνω του.

Στο αυτοκίνητο, που καταστράφηκε σε μεγάλο βαθμό, δεν ήταν μόνος του, καθώς επέβαινε και ο φίλος του, Μπόγκνταν Ίλιτς, ενώ δεν υπάρχει ενημέρωση για την κατάσταση του συνοδηγού.

Ο Ερυθρός Αστέρας, στον οποίο ανήκει ο Σέρβος σέντερ, εξέδωσε άμεσα μια λιτή ανακοίνωση.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται σε αυτήν:

«Ο Ερυθρός Αστέρας ενημερώνει με θλίψη τους Σέρβους φιλάθλους ότι τα ξημερώματα της Κυριακής στην εθνική οδό ο παίκτης μας και διεθνής, Όγκνιεν Κούζμιτς, έπεσε θύμα σοβαρού τροχαίου.

Ο Όγκνιεν έχει υποστεί σοβαρές βλάβες στο κεφάλι και στο στήθος και λόγω της ιδιαιτερότητας των τραυματισμών, είναι σε εξέλιξη η επείγουσα μεταφορά του στο Βελιγράδι.

Ο Ερυθρός Αστέρας θα ενημερώσει τους φιλάθλους όταν συγκεντρώσει πλήρεις πληροφορίες και λαμβάνοντας πάντα υπόψιν την ιδιωτικότητα του Όγκνιεν Κούζμιτς και την κρισιμότητα της κατάστασης».