Σοκ με Φορτούνη στον Ολυμπιακό - Τραυματίστηκε σε ανύποπτη φάση στο τελευταίο φιλικό

Μέγα σοκ στον Ολυμπιακό με τον αρχηγό του! Ο Κώστας Φορτούνης τραυματίστηκε σε μια ανύποπτη φάση στο τελευταίο φιλικό των «ερυθρόλευκων» στην Αυστρία κόντρα στο Αμβούργο και αποχώρησε άμεσα από το γήπεδο.

Οι αρχικές εκτιμήσεις των ανθρώπων του συλλόγου και φυσικά του ιατρικού τιμ ήταν καθησυχαστικές, τονίζοντας πως πιθανότατα δεν είναι κάτι το σοβαρό.

Ωστόσο, σύμφωνα με την επίσημη  ενημέρωση για τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη αμέσως μετά την άφιξη της αποστολής από την Αυστρία, ο ηγέτης των ερυθρολεύκων υπέστη ρήξη χιαστών και θα απουσιάσει τουλάχιστον για έξι μήνες!

Αξίζει να σημειώσουμε πως αρκετές ώρες μετά τον τραυματισμό του, το πρήξιμο στο γόνατο του Φορτούνη δεν υποχωρούσε και αυτό είναι που σήμανε αρχικά τον συναγερμό.

Αμέσως μετά την άφιξη της αποστολής στο «Ελ. Βενιζέλος», σε αντίθεση με τους υπόλοιπους ερυθρόλευκους ο Φορτούνης πήγε αμέσως για εξετάσεις στο νοσοκομείο.

Οι φόβοι των ανθρώπων του συλλόγου επιβεβαιώθηκαν και είναι φυσικό πως θα αλλάξει πλέον και ολόκληρος ο σχεδιασμός της ομάδας λίγες μέρες πριν την έναρξη της σεζόν με τα προκριματικά του Champions League.